Business

Mange kender nok godt dét, at man tæller dagene til fredag. Så kommer weekenden og før du ved af det, er det pludselig mandag morgen igen. Hverdagens rutiner sætter igen ind og du tænker måske “hvad blev der af weekenden?”

Virksomhed

Rold StorKro

Adresse

Vælderskoven 13, 9520 Skørping

Telefon

98 37 51 00

E-mail

Roldstorkro@rold.dk

Webside

https://rold.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 25. februar

Weekendophold i balance af idyl og eventyr

Man behøver ikke ty til charterrejser eller skiferier, for at bryde med hverdagen. Flere og flere danskere gøre effektiv brug af deres fritid og tager på weekendture for, at bryde ud af de fastlagte rammer og får sig én på opleveren. Men også når der er behov for, at trække stikket ud for en stund og geare ned fra hverdagens travlhed. Det fornyer ens energi og man får mere overskud til, at takle hverdagens udfordringer på ny.

En kort ferie

Vi kan alle have brug for en pause en gang imellem. Hvad end det er en pause fra sofa-ligning og TV serie-kiggeri, en pause fra den daglige diskussion om, hvis tur det nu er, til at tage opvasken eller fra de evige køer i trafikken, blot for at stå i kø igen hos lokale købmand.

Et weekendophold tillader sig, at lade bekymringer og frustration ligge derhjemme. Man kan leve i nuet og i stedet fokusere på, at suge nye indtryk til sig. Der er tid til at nyde hinandens selskab og nyde godt af livets små glæder såsom musik, god mad og vin.

En kro i skoven

Har du brug for inspiration til en miniferie i Nordjylland, har Rold Storkro flere bud på, hvordan du får det meste ud af dine fridage og gør weekenden til noget udover det sædvanlige. Tag for eksempel din familie med på miniferie, hvor i kan tage jer tiden til, at nyde hinandens selskab i flotte naturområder og skabe nye minder.

Her er også plads til romantisk overnatning med sin udkårne på den stemningsfulde kro i smukke omgivelser eller et afstressende kroophold med en fantastisk udsigt til naturområder og kroens dådyr. Rold Storkro er nemlig beliggende i midt i naturen, i Rold Skov, hvor der er plads til både aktive og afslappende oplevelser. Man kan også tage dagsudflugter til nærmeste storby, Aalborg, under opholdet eller nyde godt af kroens mange faciliteter.