Business

Når du skal købe trusser, er der en lang række af forskellige mærker, former og designs. Trusse modellerne har forskellige look og pasform, som passer til både hverdag og fest. Nedenfor har vi listet tre af de mest typiske trusser, så du kan danne dig et overblik over, hvilken trusse der passer bedst til dine behov og præferencer.

Virksomhed

OnlineLingeri

Adresse

Adelgade 29, 9500 Hobro

Telefon

98 52 00 00

E-mail

info@onlinelingeri.dk

Webside

https://www.onlinelingeri.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 10. marts

Vælg den rigtige trusse

Tai Trusser

Tai Trussen har en højere benudskæring en de traditionelle trusser. Dette giver dine ben et langt og flot look. Trussen har en utrolig behagelig pasform, som også dækker hele din bag. Den er velegnet til hverdagsbrug, da trussen er komfortabel, og giver illusionen om lange ben. Om du vil have blonder eller et mere traditionelt look,så fås tai trusserne i mange forskellige designs.

Maxi Trusser

Maxitrussen er yderst komfortabel og giver dig en mere højtaljet form end hos tai trussen. Trussen går oftest lidt længere op på den nederste del af maven, hvilket kan være behageligt for de lidt større kvinder. Derudover kan maxitrussen også give dig en flot overgang på dine kjoler, da elastikken sidder højere oppe på din talje. Maxitrussen fås i mange forskellige designs, hvor du både kan få helt glatte design eller i blonder.

Hipster Trusser

Med en hipster trusse får du en trusse, der sidder tæt hele vejen rundt. Trussen sidder på din hofte, og dækker næsten hele din bag. Foran skærer trussen øverst på din lår, hvor den bagerst skærer nederst på dine baller. Hipster trussen har en bred kant hele vejen rundt, og er derfor yderst komfortabel. Trussen er velegnet til hverdagsbrug og bliver ofte benyttet sammen med lavtaljede bukser. Trusserne fås i et væld af forskellige designs og farver.

Forskellige trusser til forskellige situationer

Du gør dig selv en stor tjeneste, hvis du overvejer, hvilke situationer dine nye trusser skal bruges i. Dine næste trusser kan godt være komfortable i nogle situationer, hvor de i andre ikke er de mest hensigtsmæssige. Overvej derfor om du skal vælge maxi, hipster eller tai trussen, så du får mest muligt ud af dine nye trusser.