Business

Du har måske lykkeligt glemt, hvor nådesløs vinteren kan være, men for at gentage et allerede kendt udtryk, så findes der ikke noget, der hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Med en uldfrakke holder du ikke blot varmen, men stilen.

Annonce Virksomhedsprofil - 19. september

Uldfrakken til mænd bliver 2019 største hit

Ofte er det desværre sådan, at vintertøj ikke er særlig flatterende for vores krop: Vi ender nogle gange med at drukne i de tunge klæder og mange lag. En stor poset vinterjakke ødelægger nogle gange det look, vi fik skabt os, inden vi tog overtøj på, eller det kan være, at jakken simpelthen ikke er et godt match med vores outfit. Uanset om du er til en mere casual eller formel stil, så er uldjakken en god og stilet løsning til enhver lejlighed.

Hvorfor uld?

Uldfrakken er klassikeren over dem alle. Faktisk kan den første beklædningsgenstand af uld dateres tilbage til 3-4000 år f.kr, hvor den første frakke blev produceret i 1880’erne. Dengang blev den kaldt en russisk frakke, da den kunne modstå selv den sibiriske vinter. Den danske vinter er noget anderledes: Den ene dag er der plusgrader og sol på himlen og den anden dag stiv kuling og sne. Uldfrakker er i dette henseende perfekt, da uld er temperaturregulerende og derfor både varmer og køler. Uldfrakker syner måske ikke til at være de mest varme jakker, men du skal ikke lade dig snyde. Uld fungerer nemlig isolerende og holder derfor godt på varmen.

Du husker måske, som barn, hvordan din uldsweater kradsede, og du allerhelst bare ville have den af. Men der er sket meget siden, og i dag findes en masse lækkert og behageligt uldtøj. En anden misforstået faktor, der ikke bør skræmme dig væk, er, at de er besværlig at vaske. Dette er usandt. Så længe du følger anvisninger og vasker på uldprogram på vaskemaskinen, er det intet problem. Faktisk behøver uld heller ikke at blive vasket ofte, da det er selvrensende.

Klassikeren over dem alle

Så hvorfor er det så populært med uldfrakker til mænd? Det er først og fremmest en stilren jakke af god kvalitet. Den fremmer i den grad modenhed og maskulinitet, og på samme tid er den praktisk og trendy. Praktisk og trendy går sjældent hånd i hånd, men det er alligevel tilfældet her. Derfor er den også passende uanset anledning og ser godt ud med et par sweatpants såvel som med det stiveste puds. Det er en investering, der vil komme dig til gode, da det er et tidløst design som du, stadig år fra nu, kan hive frem fra gemmeren, og den vil stadig være på mode. Det er denne alsidighed, der har gjort uldjakken til en rigtig klassiker.