Business

Der findes mange fordele ved at lease en bil.

Virksomhed

Repeatly Leasing

Adresse

Langelinie Alle 47, 2100 København Ø

Telefon

+45 31 10 15 13

E-mail

info@repeatly.dk

Webside

https://www.repeatly.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 19. september

Tre grunde til at lease din drømmebil

Hvis du ligesom rigtig mange andre danskere går og drømmer en helt speciel bil - en bil, som er udover det sædvanlige - så er det en god idé at undersøge dine muligheder indenfor køb og leasing, før du begiver dig ud i den helt store investering. Der er nemlig nogle gode råd at hente, som måske vil hjælpe dig tættere på din næste drømmebil.

Lease din superbil - det er billigere

Er den bil, du går og drømmer om, en bil, der ikke starter med Skoda eller Toyota, men mere ovre i BMW eller Audi, så er det høje beløb, der er tale om. Og der er ingen tvivl om, at det er dyrt at have en luksusbil at køre rundt i, men derfor kan det altså stadig gøres fornuftigt. Det er nemlig stadig billigere for dig at lease disse typer biler, end det er at indgå et køb, når vi befinder os i Danmark. Ønsker du at undersøge dine muligheder for leasing, eller har du allerede en leasingaftale, kan du benytte Repeatly.dk. Det er nemlig sådan, at Repeatly.dk kan give dig rådgivning, til hvordan din leasing vil se ud, hvis du flytter din leasingaftale over til dem. Dette kan du gøre ved fire simple indtastninger på computeren eller telefonen, og dermed finde frem til om der vil kunne gives en mere fordelagtigt aftale hos Repeatly.dk, end den du har i forvejen.

Undersøg markedet

Der dukker et tilbud op, på den drømmebil, som du har længtes efter, lige siden du første gang hørte om den. Og nu er det altså blevet din tur, til at få hvad du drømmer om. Du hopper derfor på det første og det bedste tilbud. Men dette er en fejl som mange købere og leasere gør sig. Og det er altså med bilmarkedet, som det er med alle andre markeder! Der er mange tilbud at finde, men det er vigtigt at undersøge markedet ordentligt, når man er oppe i disse beløber. Der er nemlig mange penge at spare, hvis man gør sit forarbejde ordentligt, og får undersøgt de muligheder man har, før man bare hopper på det første tilbud man får, som jo lyder “fint nok”. Er dette allerede sket for dig, og er du i tvivl om du måske kunne have fået en bedre aftale end den du har fået, så kan du som sagt stadig n at få hjælp. Det er nemlig sådan, at hvis du via de få indtastninger på Repeatly.dk finder ud af, at du kunne have fået dig en bedre aftale, så flytter Repeatly.dk gerne din aftale fra din forhenværende forhandler og over til dem, uden at du skal løfte en finger. På den måde er der stadig hjælp at hente, selvom fejlen allerede er begået.

Vær opmærksom på vilkårene i din aftale

Det er meget vigtigt, når du indgår en leasingaftale, at du holder øje med de vilkår, som der står i din aftale. Det er nemlig sådan, at du som leaser står med ansvaret for bilen, og for alt der skal vedligeholdes, indtil du afleverer den igen. Der kan altså godt være aftaler som forsikring eller vedligehold af bilen, men det er dig, der skal sørge for, at det bliver gjort og er ordnet, når du igen afleverer bilen. Ved at have dette med i mente, sparer du dig selv og din forhandler for et bøvl, så oplevelsen bliver bedst for alle.