Business

Dørene ind til dit hjem kan måske være skyld i at din varmeregning er for høj, eller at dit hjem ikke er særlig godt beskyttet mod indbrud. Derfor skal du, som minimum, tjekke standen på dine trædøre en gang årligt.

Virksomhed

Golding Byg

Telefon

29 38 70 08

E-mail

mail@golding.dk

Webside

https://www.golding.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. april

Tjek standen på dine trædøre

Da det har det med at regne, blæse og sne her i Danmark, kræver dine vinduer og døre en jævnlig vedligeholdelse, for ikke at rådne.

Tjek sundheden på dine døre og vinduer

Er du i tvivl om hvordan standen på dine vinduer og døre er, er der en måde hvorpå du kan tjekke det. Dette kan du gøre ved at tage en syl eller en lille skruetrækker og trykke den ind i karmen for at se hvor langt den kommer ind. Træets blødhed er afgørende for, hvilken vedligeholdelse eller behandling, der er nødvendig.

Kan du trykke sylen 1-3 millimeter ind i træet, er træet sundt og fint.

Kan du trykke sylen 3-6 millimeter ind i træet, er træet fugtigt og måske skadet af råd. Her bør de rådne dele udskiftes, for at undgå yderligere skader.

Kan du trykke sylen mere end 6 millimeter ind i træet, kan træet være udsat for et dybere rådangreb og skal have en total istandsættelse i form af snedkerarbejde.

Andre måder at tjekke træets stand på, er eksempelvist ved at se efter sprækker, steder hvor træet er lysnet, mug, skimmelsvamp med mere. Alle disse er tegn på at træet har taget skade og skal repareres eller udskiftes.

Få hjælp fra en fagmand

Er du i tvivl om hvordan standen på dine døre er, eller hvordan du skal rette op på eventuelle skader, kan du med fordel tage kontakt til Golding Byg i Pandrup. Her kan du få råd og vejledning til reparation og istandsættelse af vinduer og døre. Er skaderne så slemme at der er brug for helt nye vinduer eller døre, er dette også noget de kan være behjælpelige med.