Business

Det er desværre nok de fleste af os, som har oplevet symptomer på stress.

Virksomhed

Birthe Buhl

Adresse

Ålborggade 28 2. tv, 8000 Århus C

Telefon

40108027

E-mail

coach@birthebuhl.dk

Webside

https://www.birthebuhl.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. april

Tag hånd om din stress

Det kan enten være i jobmæssig sammenhæng, på grund af økonomiske vanskeligheder, ændringer eller problematikker i familien eller andre sociale sfærer. Der kan være mange forskellige årsager til stress. Og det er særligt vigtigt for os som mennesker også at tage hånd om disse symptomer og behandle dem med størst mulig respekt. For når du reagerer på stress med en eller flere af de kendte symptomer, er det et udtryk for, at din krop forsøger at fortælle dig noget. Kroppen går simpelthen i forsvarsposition og forbereder dig på kamp eller flugt – og det kan have nogle alvorlige helbredsmæssige konsekvenser at være i forsvarsposition over længere tid. Det er kroppen genetisk set ikke bygget til. Og derfor går vi ned med stress.

Søg professionel hjælp eller rådgivning

Der findes mange forskellige våben i kampen mod stress. Noget af det, som beviseligt har den største effekt på afhjælpning af stress er professionel behandling hos en psykolog eller en stresscoach. En af dem, der står forresten i kampen mod folkesygdommen er stress. og mastercoach Birthe Buhl. De, som har været i et forløb med stressbehandling med Birthe Buhl, udtaler at de har fået et helt nyt perspektiv på livet, som hjælper dem med at tackle problemstillinger relateret til stress. Flere virksomheder har også været særligt proaktive ved at bruge Birthe Buhl som fast ekstern konsulent til de medarbejdere, som fra tid til anden oplever symptomerne på egen krop.

Stresscoaching på din smartphone

Birthe Buhl står bag udviklingen af appen “Mindfulness – bevidst nærvær”, som fås både til iPhone og til Android-telefoner. Med appen flytter mange af de ting, som Birthe Buhl ellers praktiserer, når hun giver rådgivning og behandling på traditionel vis, over på en digital platform. Og det har en række umiddelbare fordele. For eksempel kan man via appen tage en session, når det passer ind i ens hverdag. Hvad end der er tale om liggende yoga, vejrtrækningsøvelser, bodyscan eller guidet meditation, kan brugeren af appen selv vælge, hvad der skal være fokus på, ud fra brugerens aktuelle behov eller præferencer. Det giver en allestedsnærværende mulighed for coaching, afspænding og vejledning. En lille sikkerhedsventil til stressende perioder, som altid er med i lommen. Rasmus Bøgelund, som har været nomineret til en Danish Music Award utallige gange, har lavet den afslappende musik til appen, der kan købes, for 79 kroner. I den pris er der inkluderet 10 timers stressreducerende materiale, der kan få dine skuldre lidt længere ned, uanset hvor du befinder dig.