Business

I en travl hverdag er der mange mennesker, der drømmer om at få mere tid til at nyde den natur, som Danmark er så kendt for at have.

Virksomhed

Cykelexperten A/S Megastore

Adresse

Slotsherrensvej 103, 2720 Vanløse

Telefon

+45 72 30 18 17

E-mail

megastore@cykelexperten.dk

Webside

https://cykelexperten.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 22. oktober

Tag børnene med ud i den danske natur

Vi omgås naturen meget, men for den gennemsnitlige familie er en tur i skoven ikke ligefrem noget, der sker ofte, hvilket er utrolig synd. Derfor kan der være god fidus i at komme ud i naturen lidt oftere - og hvilken bedre måde at gøre dette på end ved at tage cyklen ud i det blå?

Naturen er foranderlig året rundt

Mange har en tendens til at søge naturen meget i sommermånederne, hvor vejret naturligvis også viser sig fra sin bedste side, men naturen er smuk hele året rundt. Efteråret er eksempelvis én af de flotteste årstider, når træernes blade skifter farve, og vinterens iskrystaller i græsset også er et fantastisk syn. Naturen er foranderlig, og den samme gåtur er altid en ny oplevelse.

Herudover elsker børnene at komme ud i naturen året rundt, da der altid er nogle nye ting at se og tage sig til. Om foråret kan der samles blomster og friske skud, om sommeren kan der leges i timevis ved vandet, og i efteråret kan der samles kastanjer og laves kreative figurer. Der er uendelig mange muligheder for at tage børnene med ud i naturen, hvor de bliver udfordret på kreativiteten; noget, som ikke ligefrem er normalen foran iPad-skærmen!

Nyd naturen fra jernhesten

Danmark er ét af de lande i verden, der har flest cykler pr. indbygger, men rigtig mange er ikke særlig gode til at få jernhesten ud og trille jævnligt. Bilerne tilbyder en mere magelig transport - men faktum er bare, at man misser mange af de ting, der sker omkring én, når man kører i bil. Derfor er der ingen bedre måde at nyde naturen på end ved en cykeltur ud i det fri.

Her kan det naturligvis være en udfordring at få ungerne med - specielt hvis de ikke er store nok til at cykle selv. Dette er der dog råd for, hvis du har mod på at køre rundt med en af de smarte cykelstole, der er på markedet. Modsat cykeltraileren giver en cykelstol meget mere mobilitet, og børnene har et mere frit udsyn til alle de naturoplevelser, som landet kan tilbyde. Sikkerheden er helt i top, så selv hvis balancen skulle spille dig et puds, så er dit barn sikret mod skrammer - og hvis du cykler ud i det blå, giver du også tilbage til den natur, vi alle elsker at holde af!

Saml inspiration til kreative lege og udfordringer

Du har måske prøvet at lokke dine børn med ud i naturen, men har fået et klart ”NEJ”, fordi computeren er mere interessant. Dette sker for rigtig mange forældre, og det virker tilsyneladende håbløst at få hevet ungerne med ud i det gode vejr. Her kan gode råd synes dyre, men faktisk kan du nemt fra sofaen planlægge en tur i skoven, som dine børn vil elske at komme med på. Internettet vrimler med kreative hjemmesider, hvor du kan få masser af inspiration til lege og fantasifulde eventyr, der kan lokke børnene væk fra skærmene og ud i solen. Det kræver ikke mere end en simpel Google-søgning, og der er grobund for masser af timer i den friske luft.

Børn bliver generelt mere og mere afhængige af deres tekniske udstyr, men du kan være med til at vende udviklingen ved at tage børnene med ud i naturen. Det giver et anderledes afbræk fra den almindelige hverdag, og det giver ro i sjælen at gå på opdagelse i den danske natur!