Business

Når digitaliseringen efterhånden har lavet sit indtog i alle former for arbejde, betyder det også, at de teknologiske værktøjer nu skal kunne overleve i et miljø, som de egentlig ikke er født til at leve i.

Virksomhed

Blue Line

Telefon

+45 8678 5000

E-mail

salg@blue-line.dk

Webside

https://www.blue-line.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 22. november

Tablets der kan holde til alle former for arbejde og professioner

Den klassiske tablet er først og fremmest lavet til hjemmebrug eller som et værktøj til jakkesæt-arbejde, hvor de ikke bliver udsat for det hårde fysiske arbejdes vind og vejr. Dog udvikler teknologien sig altid og det samme gælder tabletten, der nu, via videnskabelig evolution, er klar til at søge mod nye leveområder, hvor den nu kan modstå klimaet og miljøet, der førhen holdte den tilbage. Du kan nu få en tablet, der kan holde til store og kraftfulde slag, eller en vandtæt tablet til våde miljøer som eksempelvis udendørs. Dette gør, at du nu i din mere fysiske profession og miljø også kan opleve og gøre brug af teknologiens kunnen, hvilket kun vil gøre dit arbejde nemmere og hurtigere.

Hvordan kan tabletten hjælpe dig?

Mens mange måske er bange for, at teknologien kan ende med at overtage deres arbejde, har den også stor mulighed for at gøre arbejdet nemmere, hurtigere og mindre fysisk krævende. I tilfældet med tabletten, der er en meget alsidig og fleksibel teknologi, kan du blandt andet bruge den i sådanne situationer:

- Hvis du arbejder udendørs, hvor der ikke er adgang til computere eller lignende, kan tabletten koble dig sammen med den potentielle teknologiske del af dit arbejde. Det kan være, du er ude for at lave et murerarbejde og mangler en måde at kunne tjekke arkitektens tegninger og så videre undervejs.

- Hvis du arbejder i en lagerhal eller på en fabrik, kan tabletten være din computer på farten, hvor du eksempelvis har diverse informationer, der ville være alt for besværlige at have på papir. Desuden kan du koble tabletten til arbejdsstedets software, så du kan udføre arbejde over tabletten på farten.

- Hvis du arbejder meget på farten, og du dermed gerne vil have firmaets eller virksomhedens software, informationer eller lignende med på farten, er tabletten den perfekte højrehånd, der i de rigtige modeller har ekstrem lang batteritid, så du kan bruge den hele dagen ude i marken.

Kan tabletten holde til dit arbejde?

Du tænker måske, at tabletten umuligt kan holde til dit arbejde, det er et alt for hårdt miljø eller arbejdsform. Men en moderne, holdbar tablet i erhvervsudgaven kan holde til det meste som blandt andet:

- Gentagende tab, slag, stød og andre udefrakommende fysiske indvirkninger på skærmen og tabletten.

- Konstante vibrationer af enhver grad og ustabile spændingsforsyninger.

- Diverse udefrakommende partikler, materialer og stoffer – eksempelvis. støv, savsmuld, fugt, væsker af nogle varianter og vand.

- Varierende temperaturer og temperaturer i både de ekstremt kolde områder og de ekstremt varme.

- Skærmen har særlig høj lysstyrke, så du kan se den tydeligt selv i knivskarp sol – desuden kan skærmen være anti-refleksiv.

- Nogle erhvervstabletter har også muligheder for interaktion med andre teknologier og maskiner med f.eks. 1D/2D-scanner, COM-porte og office/vehicle-dock.