Business

Stilladser bruges til de fleste bygge og renoveringsprojekter, men som opgaver bliver større og mere kompliceret, stilles der ligeledes større krav til stillads og behov for andre redskaber. Med supplerende udstyr kan I hjælpe jeres ansatte såvel som jeres tidsplan.

Virksomhed

BERA Stilladser

Adresse

Håndværkervej 30, 9000 Aalborg

Telefon

98 12 34 11

E-mail

info@berastilladser.dk

Webside

https://www.berastilladser.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 4. november

Stillads - og hvad så?

Foruden at opstille et sikkert midlertidig platforme eller ophæng, kan andre parametre dog spille ind. I denne artikel vil vi derfor gennemgå, hvad I kan gøre for jeres ansattes sikkerhed og sundhed, når de arbejder på stilladset.

Hæv niveauet for sikkerhed og effektivitet

Inden man overhovedet lejer stillads, bør man have et overblik over arbejdsprocesserne. Lægger opgaven op til et fleksibelt og mobilt rullestillads eller måske snarere et mere omfattende søjlestillads? Når et stillads er valgt og opstillet, kan man dog rende ind i andre udfordringer såsom vejrforhold og tunge materialer

Hvad end man er maler, murer, elektriker eller noget helt andet, er sikkerheden på arbejdspladsen vigtig frem for alt. Derfor kan man med fordel overveje supplerende redskaber til at hjælpe sine ansatte, hæve niveauet for sikkerhed og effektivisere arbejdstiden.

Tørt og godt

Det kræver slet ikke så meget at optimere arbejdspladsen. Skridsikring af stilladsdækket eller noget så simpelt som overdækning, gør arbejdsprocessen meget lettere. Dermed holdes arbejdsområdet sig knastør. Dette er ikke bare behageligt for håndværkerne, men det er også meget sikrere, da det mindsker risiko for at glide. Således får vejrforholdene og årsskifte ikke lov til at spille en rolle i jeres arbejdsprojekt. Det effektiviserer byggeprocessen og kunder kan stille sig tilfreds med en kortere byggeperiode.

Er det ikke vejret, der agerer trussel for jeres projekt, kan et støvnet med fordel anvendes til at skabe et bedre arbejdsmiljø. Arbejder man med facader, er det muligvis en klimaskærm, man skal have fat i, således selve stilladset og facaden beskyttes mod regn og slud. Det er en god løsning til det uforudsigelig danske gajol vejr.

Enhver håndværkers drøm

Materialeelevatoren er enhver håndværkers våde drøm. Det er et letanvendeligt ergonomisk redskab udviklet til sådanne arbejdsforhold, der gør den hensigtsmæssig for de, der opererer den. Med en materialehejs faciliterer I, for jeres ansatte, at finde hurtige løsninger til tunge opgaver. Tunge løft bliver en ting af fortiden - og det er noget, enhver medarbejder vil sætte pris på.

Sådant supplerende teknologi og lette værktøjer sætter de optimale rammer for en sikker arbejdsplads og et godt arbejdsmiljø.