Business

Kan du godt lide at gå op i dig selv og dit tøj? For så skal du da have en stærk start på det nye årti med den nyeste mode.

Virksomhed

BA10

Adresse

Badstuegade 9b, 8000 Aarhus C

Telefon

(+45) 86 13 32 43

E-mail

kontakt@ba10.dk

Webside

https://www.ba10.dk/shop/frontpage.html

Annonce Virksomhedsprofil - 9. januar

Start 2020 i tøj, der giver dig glæde

Det giver nemlig en god start på dagen, at man er tilfreds med sin påklædning. Man må mere end gerne se godt ud især for sin egen skyld, men da selvfølgelig også for andres. Vi danskere køber utroligt meget tøj hvert år, vi går i de samme butikker og ender med at købe de samme designs og produkter. Men det kan du altså undgå, hvis du begynder at kigge efter dansk designertøj og eftertragtet brands. Dermed kan du nemlig undgå at købe det samme tøj som alle andre ved at forkæle dig selv med noget højere kvalitet.

Dansk modetøj er eftertragtet

Men det skal selvfølgelig ikke bare handle om, at du skal gå med det nyeste af det nyeste. Nej, du skal selvfølgelig finde noget, du kan se dig selv i. Noget du måske kan spejle dig og din personlighed med. Det kan være, at du derfor skal kigge i retningen af dansk design. Shop lækkert dansk design fra Kokoon.

Hos netbutikker kan du finde tøj for danske modeinteresserede kvinder. Tøjet er eksklusivt og er af dansk design, der holder sig tidløse og bredt. De danske design passer altså derfor til flere af de skiftende sæsoner. Faktisk har de i de seneste år udvidet, og der er kommet endnu flere eftertragtede brands over både danske, men også internationale brands. I tiderne med global opvarmning, så er det bestemt også tiden til, at vi danskere begynder at handle mere lokalt på vores forbrug. Hos f.eks. BA10 kan du holde dig inden for de danske grænser og spare klimaet uden, at kvaliteten på nogen måde forringes. Butikken eksisterer nemlig både som webshop og som fysisk butik i Aarhus.