Business

Januarudsalg, mid-season-udsalg, Black Friday, butikker med fødselsdag. Der er faktisk udsalg mange gange i løbet af et år. Og det betyder, at nogle af de varer, der har været fremme tidligere, nu er sat ned. Og det betyder også, at du kan spare mange penge på mærkevaretøj - hvis du altså ved, hvad du går efter.

Virksomhed

Tiffany

Adresse

Bispensgade 6, 9000 Aalborg

Telefon

+45 98 12 30 38

E-mail

info@tiffany.dk

Webside

https://www.tiffany.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 5. november

Spar penge på Ganni: Udnyt udsalgskrigen

For mange kan januarudsalget hurtigt tage overhånd, og pludselige har man brugt en masse penge på en masse tøj, som man faktisk slet ikke skulle have.

Læs med her og få gode råd til, hvordan du køber eksempelvis Ganni sæt på udsalg, så du kan spare penge på at se moderigtig ud!

Hvad skal du købe? Beslut dig på forhånd

Udsalg kan være en ordentlig mundfuld, og for mange bliver det bugnende udvalg af udsalg næsten for meget af det gode. Og så er det, at man bliver distraheret. Så beslut dig på forhånd for, hvad det er, du går efter. Er du på udkig efter et bestemt mærke? Eksempelvis Ganni på udsalg? Eller leder du måske efter et par nye Jeans fra Acne Studios? Så finder du et stort udvalg af tøj fra Acne Studios hos Tiffany lige her: https://www.tiffany.dk/maerker/acne-studios. Så find ud af på forhånd, hvad du er på udkig efter fra Ganni. Om det er et bestemt stykke tøj, eller om det måske er et af de populære sæt, du mangler i garderoben.

Du kan eventuelt have udset dig en bestemt vare tidligere på sæsonen - og så er det bare om at holde øje på nettet eller tage til et fysisk udsalg som eksempelvis januarudsalg. Det gør udsalget mere overskueligt. Så kan du altså komme til at spare mange penge.

Til de store udsalg: Gå efter basisvarer fra Ganni

Én ting er, hvis du har udset dig noget bestemt. Noget andet er, at udsalg er en rigtig god måde at få opdateret sin basisgarderobe på, og her kan det populære mærke Ganni også være behjælpelig. Til udsalg finder du ofte de varer, der har været in i løbet af forrige sæson, og hvis man gerne vil holde sig opdateret med nyeste mode, skal man passe på med at købe det, der har været in – selvom det kan være rigtig svært, når det kommer til Ganni. Men overvej alligevel dine køb. Du kan nemlig sagtens købe kjoler fra Ganni, som bliver ved med at være moderne næste sæson.

Men i stedet for at begå shoppe-synden og gøre impulskøb, så gå i stedet efter at få investeret i nogle gode basisvarer. Du kan spare mange penge på en lækker kashmir-trøje eller nattøj i silke, og det er samtidig nogle basisvarer, du kan have længe i din garderobe, fordi de nemt kan gå fra sæson til sæson uden at gå af mode.

Køb de dyre varer billigt

Det er særligt de dyre varer, du kan spare penge på i udsalget. Så hold øje med nogle af de dyreste stykker tøj fra Ganni - ofte er der mange procenter at hente, og når noget dyrt er sat ned, er det mange penge, der er skåret af den oprindelige pris.