Business

Har du overblik over, hvad dit mobilabonnement indebærer? Ved du, om prisen er rimelig i forhold til andre tilbud på abonnementer?

Virksomhed

Mobilabo.dk

Adresse

Klostergade 56c, 8000 Aarhus C

E-mail

info@mobilabo.dk

Webside

https://mobilabo.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. november

Spar penge på familiens mobilabonnement

Vil du gerne spare penge på dit abonnement uden at miste fordele? Så er du havnet det helt rette sted. Læs med her, hvor vi giver dig nogle gode og simple tips til at få bedre styr på dit mobilabonnement. Ligesom med andre faste udgifter til eksempelvis forsikring, tv eller dit fitnessabonnement kan det være en god idé at se dit telefonabonnement igennem - gerne en gang om året.

Saml abonnementerne ét sted

Hvis du ikke holder dig opdateret i forhold til dit abonnement til mobilen, kan du ende med en aftale, der er unødigt dyr, eller hvor du betaler for funktioner, du ikke længere bruger. Derfor kan det godt betale sig at sætte en lille smule tid af til at gå dit abonnement igennem. Samtidig skal du kigge på, hvor meget du rent faktisk bruger din telefon. Hvis du ofte ender med at betale ekstra, fordi du bruger for meget data, er det måske en idé at få et abonnement med ubegrænset data, så du slipper for den irriterende ekstra udgift.

Hvis du står for både din ægtefælle og børnenes abonnementer, skal disse selvfølgelig også kigges igennem. Her er det oftest en fordel at samle abonnementerne ét sted, da de fleste udbydere giver en ganske fordelagtig mængderabat. Det gør det også nemmere for dig at navigere rundt i selvbetjeningen, ligesom det er en fordel, hvis du er interesseret i at forhandle dig til en lavere pris. Når medarbejderen kan se, at hele familien er kunder, er de selvsagt mere interesserede i at give dig nogle gode tilbud.

Prisen er et forslag til forhandling

Nu tænker du måske: ”Et tilbud på mobilabonnement“? Men priserne er vel, som der står på hjemmesiden eller i oversigten i butikken.” Det korte svar på det er nej. Ligesom når du går til tandlægen, hvor der ganske rigtigt også hænger en prisliste på væggen, kan du uden problemer bede om en reduktion af prisen eller flere fordele.

Det er ikke altid, det batter så meget, men i mange tilfælde vil du få en mindre rabat med, hvis du spørger pænt. Køber du et fysisk produkt, eksempelvis en telefon, er der som oftest ikke den store rabat at hente, med mindre du køber telefoner til hele familien samtidigt. Forhandleren skal have de penge hjem, han selv har betalt for produktet, og han vil også helst tjene lidt på det. Derfor kan det være svært at give nedslag i prisen i disse tilfælde. Anderledes er det imidlertid, når det kommer til services som for eksempel et mobilabonnement.

Her vil virksomheden selvfølgelig også gerne tjene penge, men i det store billede koster det dem ganske lidt at give dig adgang til en smule mere data.

Sammenlign med andre abonnementer

Inden du forsøger dig med at prutte om prisen på mobilabonnementer til hele familien, skal du gøre dig klart, hvad du gerne vil opnå. Hvilken pris drømmer du om at betale, og hvad tror du, er realistisk? Lav en liste over de vigtigste punkter, så du ikke går på kompromis med noget af det vigtigste, fordi du bliver grebet af stemningen og gerne vil have en handel i hus. Desuden kan du med fordel læse op på, hvad konkurrerende selskaber tilbyder, så du for eksempel kan spørge medarbejderen, om han kan give dig de samme vilkår.

Hvis ikke, kan han muligvis forbedre dem eller tilbyde dig noget andet af interesse. Vær åben over for medarbejderens forslag, og hvis han ikke kan opfylde de krav, du stiller, så er det ingen sag at finde et andet, udmærket mobilabonnement.