Business

Synes du at du bruger mange penge på energi i din bolig? Så er der penge at spare ved at få lavet en energirenovation.

Virksomhed

Egerbyg

Adresse

Hvidovrevej 137, 2650 Hvidovre

Telefon

78 73 15 51

E-mail

kontakt@egerbyg.dk

Webside

https://egerbyg.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. januar

Spar penge med en energirenovation i dit hus

Denne renovation omfatter mange forskellige opdateringer på adskillige områder. Du får her nogle råd til hvordan du kan energirenovere dit hjem.

Hvorfor energirenovere?

Du kan spare penge på vand-, varme- og elregninger samt er du bedre sikret mod eventuelle prisstigninger på energi i fremtiden. Du øger også din boligs energimærke og dermed friværdien og salgsværdien. Derudover får du et bedre indeklima og du hjælper klimaet ved at du mindsker udledningen af CO2.

Hvad kan man gøre?

Til at starte med er det en god idé at kigge på isoleringen af din bolig. Rigtig mange varmeregninger går til varme, der siver ud grundet dårlig isolering. Så sørg for at der er isoleret godt alle steder i din bolig, som adskiller indendørs og udendørs. Du kan kigge på hulmursisolering, udskiftning af yderdørene, udskiftning af vinduer til energiruder og efterisolering af taget, loftet, gulvene og kælderen.

Et andet sted hvor der er mange penge at spare, er ved dine forskellige installationer i din bolig. Det kan eventuelt være en fordel at få lavet en udskiftning af radiatorer. Kig på hvor effektiv din radiatorer er og om der kunne gøres noget ved antallet og placeringen af disse. Hvis du har gamle radiatorer, kan du med fordel få installeret nogle nye, da de ofte har en bedre og mere jævn overfladetemperatur, som vil give en bedre varme i rumene. Overvej også om du skal skifte en stor radiator ud med flere små, da det vil give en bedre varmecirkulation i dit hjem.

Kig også på dine elinstallationer. Her er der også mange penge at spare ved at skifte dem ud med energibesparende alternativer. Hvis du for eksempel har udendørsbelysning, kan du sætte en styring på dette, så det ikke lyser på unødvendige tidspunkter.

Dit vandforbrug bør også blive tjekket igennem. Overvej hvordan du kan minimere dit vandforbrug. Du kan blandt andet gøre det ved at få regnvandstønder i haven, hvor du kan bruge det opsamlede regnvand i til at vaske bil med og vande planter. Der findes desuden forskellige installationer til både vandhaner og brusere, som kan reducere vandmængden.

Spar penge på energirenoveringen

Det er ikke gratis at få lavet en energirenovering af dit hus, men det er muligt at få nogle forskellige økonomiske tilskud til netop dette, da det er i alles interesse at hjælpe miljøet ved at energirenovere de huse der bruger meget energi. Blandt andet har energistyrelsen udviklet en ordning, hvor du kan få hjælp og rådgivning til din energirådgivning af din bolig.

Du kan også benytte håndværkerfradraget, hvilket giver et fradrag på din selvangivelse efter nogle nærmere definerede regler.