Business

Er du træt af de traditionelle smykker fra kendte brands, som alle dine bekendte også går med, så er unika smykket lige noget for dig. Et unika smykke er et unikt smykke, som du selv kan være med til at skabe. Netop dette tiltaler mange mennesker, da du ikke vil se et lignende smykke noget andet sted.

Virksomhed

Guldsmed Iben Rasmussen

Adresse

Gravensgade 14, 9000 Aalborg

Telefon

98 16 15 29

Webside

https://ibenrasmussen.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 4. marts

Skab det perfekte smykke

I denne artikel kan du læse mere om unika smykkerne, og hvorfor dit næste smykke skal være et unika smykke.

Unika smykker

Unika smykket bliver fremstillet ud fra netop dine tanker og præferencer, og du kan derfor skabe et smykke til dig selv eller en du har kær, som kun findes i ét eksemplar. Unika smykket kan laves i forskellige materialer, hvor især guld, sølv og hvidguld er populært. Du kan selv vælge formen og stenen, som smykket skal bære, hvilket giver dig fuld kontrol over smykkets design. Derudover kan du også inkorporere ældre arvestykker i smykkerne, hvis du ønsker at give arvestykkerne nyt liv.

Derfor skal du vælge unika

Der er flere grunde til, hvorfor du skal vælge et unika smykke som dit næste smykke. Hovedargumentet er dog, at smykket er unikt og det kun findes i ét eksemplar. Derudover er det også en unik mulighed for at inkorporere ældre arvestykker, som blot samler støv nederst i skuffen. Det nye smykke er derfor også en måde, hvorpå du kan skabe din egne smykker, som kan gå i arv gennem generationer. Ligegyldigt om du ønsker et unikt halssmykke eller en unika ring, så er det kun fantasien, der sætter grænser.

Guldsmed i Aalborg

Lyder unika smykkerne som noget for dig, så kan du med fordel tage kontakt til Iben Rasmussen, som er guldsmed i Aalborg. Iben Rasmussen har en unik erfaring med unika smykkerne, og har skabt alt fra royale smykker til vielsesringe. Iben Rasmussen bidrager med sin egen personlige stil, og skaber unikke smykker med en enkelhed og lethed, som giver dig et fantastisk smykke.

Ønsker du et unika smykke, så er Guldsmed Iben Rasmussen en af de førende guldsmede inden for området. Du går derfor ikke galt i byen, hvis du kontakter hende for en uforpligtende snak om dit næste smykke.