Business

De fleste virksomhedsejere ønsker at sikre deres virksomheder bedst muligt mod brand, indbrud hærværk og andet. Er du en af dem, kan du gøre en hel del for at skabe et trygt og sikkert miljø i din virksomhed, hvad enten det er en butik, et kontor eller noget helt tredje.

Virksomhed

Sikring Nord

Adresse

Havnen 16, 9300 Sæby

Telefon

72 118 128

E-mail

info@sikring-nord.dk

Webside

https://sikringnord.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 8. februar

Sikr din virksomhed med tågesikring og brandalarmer

Sikring af virksomheden er både for store og små virksomheder, der vil passe både på værdier og medarbejdere. Læs mere om dine muligheder her.

Opsæt tågesikring mod indbrud

Med effektiv tågesikring med tågekanon kan du stoppe indbrudstyven på ganske få sekunder. Og faktisk er en tågesikring en af de allermest effektive sikringer, du kan give din virksomhed. Fremfor en almindelig tyverialarm, hvor tyven aktiverer en alarm, der sender et signal videre til en kontrolstation, forhindrer du straks indbrudstyven i at fortsætte tyveriet med en tågesikring.

I løbet af kort tid, typisk 10-20 sekunder, udløser en tågesikring med tågekanon en tyk og hvid tåge i rummet. Den tykke tåge lægger sig som en dyne, så tyven ikke kan se at fortsætte sine ugerninger. Tågen er ufarlig, men kan hænge et stykke tid efter, den er blevet aktiveret. En tågesikrings opgave er derfor at stoppe et tyveri, så tyven ikke kan hverken orientere eller bevæge sig rundt til sine udsete tyvekoster.

Stop ilden, inden den gør skade

En anden trussel for din virksomhed er brand. Derfor gør du klogt i at sikre din virksomhed bedst muligt mod netop det. Det kan du gøre på flere måde. Du kan indsætte branddøre, der effektivt forhindrer ild i at trænge igennem i flere minutter, så hjælpen kan nå frem, inden der sker yderligere skade.

En brandalarm til industri og erhverv er dog også en vigtig sikkerhedsforanstaltning i en virksomhed. Med et automatisk brandalarmanlæg sendes et signal til brandvæsenet, hvis der opstår kraftig røgudvikling i et rum, eller hvis der udvikler sig høj varme. Det betyder, at en brand kan opdages hurtigt og neutraliseres, inden den gør stor skade. Det skaber sikkerhed for både medarbejdere og inventar i din virksomhed.