Business

Virksomhed

youSee

Telefon

70704040

Webside

https://yousee.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 5. august

Samsung Galaxy er Samsungs hjertebarn: Derfor elsker vi favoritterne

Samsung har eksisteret siden 1938, og med flere udvidelser inden for deres arbejdsområder tog de hånd om teknologiens hastige udvikling sidst i 1900-tallet

Det resulterede blandt andet i den første smartphone i 2009, som måske får en klokke til at ringe. Den første smartphone fra den sydkoreanske it-gigant gik under navnet Samsung Galaxy, som har fulgt dem lige siden.

I dag er ingen undtagelse, når det kommer til serien. Samsung har i de seneste år præsenteret en række Samsung Galaxy-modeller, der har taget verden med storm. Derfor kan du i denne artikel læse mere om favoritterne fra Samsung lige nu, og om hvorfor vi elsker dem.

Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note 10+ er én af de nyeste modeller fra Samsung Galaxy-serien, der har haft flere forgængere. Det betyder også, at Samsung har udviklet og udtænkt smarte funktioner og nye løsninger i denne version, hvilket også forklarer eksperternes store begejstring over denne model.

Note 10+ giver dig en lynhurtig brugerflade og mulighed for at benytte en stylus S-Pen med Bluetooth. Denne giver dig mulighed for at tager noter, der forvandles til digital tekst, når du skriver på skærmen. Herfra følger også navnet Samsung Galaxy Note 10+.

Den kommer ligeledes med et fremragende kamera med hele fire forskellige linser og en skærm, der måler hele 6,8”.

Samsung Galaxy S20-serien

Vi kommer ikke uden om Samsungs succes i 2020 med deres Samsung Galaxy S20-serie, der består af tre forskellige modeller. Disse blev lanceret tilbage i februar måned, og nu kan du få fingrene i måske årets bedste smartphone.

S20 og S20+ har et imponerende kamera med tre forskellige linser, og hvor du får hele 64 MP i bagkameraets ene linse. Derudover kommer det med AI-billedbehandling og -redigering samt 10 MP frontkamera. Begge modeller er gjort klar til at anvende 5G-internet, og de kan ligeledes gøre brug af det tilgængelige 4G-netværk. Du får lækre detaljer som fingeraftrykslæser i skærmen, en Exynos 990-processor og en AMOLED-skærm.

Samsung har også præsenteret os for deres hidtil mest avancerede og dyreste smartphone. Samsung Galaxy Ultra er noget helt for sig, og her får du intet mindre end 108 MP kamera samt to andre linser med 48 MP og 12 MP. Du får ligeledes en DepthVision-linse og 40 MP frontkamera. Skærmen gør det hele lidt sjovere med sine 6,9”, og så får du alt det gode, som du også finder i den klassiske S20.

Samsung Galaxy A71

Vil du gerne have et fantastisk kamera, men til en lidt lavere pris, er Samsung Galaxy A71 det perfekte valg. Modellen blev lanceret tilbage i januar, og den har allerede imponeret hele verden. Den store konkurrence på smartphone-markedet inden for kamerateknologier samt den bedste pris, har Samsung taget til sig.

A71 er en budgetvenlig smartphone, der kommer med fire kameralinser og 32 MP frontkamera. Du får også her en AMOLED-skærm, Super Fast Charger og en kraftfuld processor. Selvfølgelig får du også en masse lækre detaljer, og dermed er denne Samsung Galaxy 71 også allerede blevet kåret som testvinder flere forskellige steder.