Business

Er du på udkig efter et godt sted at spise? Du er måske ude at shoppe tidlige julegaver eller måske bare på en spadseretur i smukke Vejle.

Virksomhed

Grillen Burgerbar

Telefon

+45 35 35 35 69

E-mail

info@grillenburgerbar.dk

Webside

https://grillenburgerbar.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 22. november

Saftige kvalitetsburgere til billige penge midt i Vejle

Der er et stort udvalg af restauranter og caféer på og omkring gågaden, Søndergade. Men denne restaurant midt i Vejle kan du ikke gå forbi, uden at munden løber i vand. På adressen Søndergade 24, lige ved kanalen, finder du nemlig Grillen Burgerbar, der laver lækre kvalitetsburgere fyldt med smag.

Så er det enten tømmermændene, der skal plejes, eller føler du bare for at forkæle dig selv en tirsdag eftermiddag, er denne burgerbar det helt rette sted at vende snuden mod. Restauranten har åbent alle ugens dage fra klokken 11.30 til 21.30, hvor køkkenet lukker klokken 21. Er du ikke sulten efter burger klokken 20.30 en lørdag aften, så har Grillen Burgerbar også milkshakes i bedste amerikanerstil og softice i tre forskellige varianter.

Alle har ret til en god burger

Grillen Burgerbar er en kæde af restauranter i kraftig vækst, der åbnede på Nørrebro i København i 2013. Siden da har kæden bredt sig til Christianshavn, Amagerbro og Vesterbro. I Jylland har de også åbnet restauranter i Aarhus, Aalborg, Herning og Vejle. Det har været en stor succes siden den første åbning. Ejerne fokuserer på saftige burgere med friske råvarer til overkommelige priser. Man kan for eksempel få en menu bestående af burger, pomfritter og mayonnaise til kun 89 kr.

Stifterne af kæden mener, at alle skal have mulighed for at få en god og fedtet burger. De har derfor planer om at åbne endnu flere restauranter i landet, og de har endda også en lille drøm om komme ud over Danmarks grænser. Alle studerende får 20 % i studierabat på alle burgermenuer ved fremvisning af gyldigt studiekort. Så skynd dig at samle studiekammeraterne til en god omgang burger. Og hvis tømmermændene er alt for slemme, er det også muligt at bestille takeaway, så du kan nyde en saftig burger hjemme i sofaen.

Tæt på det hele

Da restauranten åbnede i marts 2018, blev det gjort med manér. Borgmester Jens Ejner Christensen fik æren af at klippe snoren, og så stod den ellers på saftige burgere til vejlenserne. På dagen var der nemlig øl fra Lido-caféen, varm kaffe fra Kaffebaren Vejle og selvfølgelig en burger fra restauranten selv. Det hele var endda ganske gratis for dem, der kom forbi. Med så attraktiv en placering i Vejles bybillede er Grillen Burgerbar svær at overse.

Med Lido-biograferne og Bryggen til nabo er der altid liv omkring restauranten. Og så er den hyggelige kanal også lige ved siden af, så du kan da tage din burger med under armen og nyde den i det livlige bybillede en lun dag, hvor solen står højt på himlen. Ikke langt derfra finder du også Vejles togstation, hvorfra der kører tog i alle retninger. Derimellem er også Dæmningen. Gaden, hvor du finder Vejles mange diskoteker og barer, som kan sætte gang i enhver fest.