Business

Skal du have ny tandlæge, er der flere parametre, som kan hjælpe dig med at finde den helt rette tandlæge. Det kan for mange være et svært valg, da tandlægeskræk kan spille en stor rolle, når tandlægen skal vælges.

Virksomhed

Nettotand

Adresse

Bispensgade 10, 9000 Aalborg

Telefon

98 12 08 45

E-mail

mail@nettotand.dk

Webside

https://nettotand.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 3. januar

Sådan vælger du den rette tandlæge

I denne artikel kommer vi med gode råd til overvejelser, du med fordel kan gøre dig, når du skal vælge ny tandlæge.

Tandlægens priser

En faktor, som kan være vigtig for mange mennesker, er prisen hos den givne tandlæge. Selvom pris og kvalitet ofte hænger sammen, så tilbyder mange tandlæger behandling til priser, som ligger væsentligt under andre klinikker dog med samme høje kvalitet. Disse klinikker er ofte populære hos studerende samt personer uden en stor indkomst. Derudover kan du med fordel også se efter, om tandlægen er omfattet af Sygeforsikring Danmark.

Anmeldelser

En anden metode, hvor du kan få indblik i tandlægen, er ved at se på anmeldelser fra andre patienter. Disse kan du ofte finde på Trustpilot eller de sociale medier. Her kan du få information om patienters forløb, hvor der ofte også er svar på nogle af anmeldelserne. Skulle der være negative anmeldelser, så skriver klinikkerne ofte svar og begrundelser derinde. Dette giver dig et godt indblik i tilfredsheden med klinikken, hvilket er en god indikator for både kvalitets- og serviceniveauet.

Tandlægeskræk?

Lider du af tandlægeskræk, kan du med fordel tage dette med i dine overvejelser. Flere tandlægeklinikker tilbyder forløb eller samtaler om netop tandlægeskræk, hvor de forsøger at afhjælpe denne skræk. Tag derfor fat i den givne tandlæge til en snak om din tandlægeskræk, og hør hvad klinikken kan gøre for dig.

Tandlæge i Aalborg

Er du på udkig efter en kompetent tandlæge i Aalborg, finder du hos Nettotand en topmoderne tandlægeklinik, som sørger for god service og fuld tilfredshed. Nettotand er derudover en billig tandlæge i Aalborg, hvor der ikke gås på kompromis med den faglige kvalitet.