Business

Hjørring er en fantastisk skøn by, som byder på masser af aktiviteter for børn og unge.

Virksomhed

Trampolinguiden.dk

Webside

https://trampolinguiden.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 27. november

Sådan underholder du børn bosat nær Hjørring

For at sikre børnene ikke hurtigt ender indenfor foran skærmen, er det derfor vigtigt, at man hurtigt for øjnene op for alle de muligheder, en by som Hjørring kan tilbyde. Der er her samlet række måder til, hvordan du kan underholde dine børn, når I er bosat i Hjørring og omegn.

Tag ud og se det lokale fodboldhold

En sikker vinder næsten hver gang, kunne være at tage ud af se det lokale fodboldhold spille en kamp. De fleste lokale har kendskab til dette hold, men i tilfælde af at man ikke har, er det omtalte hold Hjørring IF. Hvis børnene får blod på tanden i forhold til fodbold, og synes det ser morsomt ud, kan man også altid overveje at snakke med dem om, om de kunne tænke sig at meldes ind i en fodboldklub.

Overvej at købe en trampolin til haven

En anden nem og sjov måde at holde ens børn underholdt i flere timer, er ved hjælp af en trampolin. At hoppe på trampolin er en aktivitet, de færreste børn hurtigt bliver træt af. Herudover er den også forholdsvist økonomivenlig idet, man kan have den hjemme i haven i mange år. Transport eller andet er heller ikke nødvendigt, idet aktiviteten, som sagt, er i ens egen have. Om en trampolin er noget for dig, kan du nemt og hurtigt beslutte dig ved at læse denne guide.

Tag ud og spis god mad sammen

Hjørring byder på masser af små og hyggelige restauranter, som børn i alle aldre uden tvivl vil finde underholdende. Her kan de eksperimentere med anderledes mad, de måske ikke lige plejer at få derhjemme. Blandt andet er der netop lige åbnet en ny restaurant kaldet Hjortdal, man kunne overveje at give et besøg med børnene.