Business

Der er ingen tvivl om, at de ansatte vil sætte pris på et anderledes firmaevent.

Virksomhed

Grillen Burgerbar

Telefon

+45 35 35 35 69

E-mail

info@grillenburgerbar.dk

Webside

https://grillenburgerbar.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 11. november

Sådan planlægger du et anderledes firmaevent

Er du virksomhedsejer eller direktør? Kunne du godt tænke dig at planlægge et anderledes event for dine ansatte, som hver eneste dag knokler for at få det hele til at køre på skinner? Så læs med lige her, hvor du får en række idéer til, hvordan du kan gøre noget særligt ud af det næste firmaevent.

Disk op med lækker street food

Der skal sandsynligvis alligevel diskes op med den ene eller anden form for mad, så hvorfor ikke lave en lille gimmick ud af det? Du kan for eksempel leje en billig food truck, som kan sørge for, at I alle sammen bliver mætte, samtidig med at den helt sikkert sætter sit præg på dagen eller aftenen.

Ved at leje en food truck – eller flere, hvis der er tale om et større event – bliver der gjort noget særligt ud af maden. Fremfor at der ”bare” bliver serveret mad, bliver det en del af den samlede oplevelse. Rigtig mange mennesker nyder street food og den hyggelige atmosfære, der er omkring denne type mad, og den kan du skabe til firmaeventet ved netop at leje en food truck.

Lav selv jeres egne gode cocktails

Ud over at der nok gerne skal være noget spiseligt til firmaeventet, er det som regel heller ikke nogen dum idé med lidt lækkert at drikke. Også her kan du med fordel gøre noget særligt ud af det fremfor blot at diske op med et par flasker vin, folk selv kan forsyne sig med.

Der kommer mere og mere fokus på gode cocktails herhjemme, og i dag er der rigtig mange, der går op i at sammensætte drinks, der er lidt mere avancerede end rom og cola. Er der cocktailentusiaster i virksomheden, kan du overveje at hyre en bartender til at komme at lave drinks med jer.

Til et sådant bartenderkursus vil I typisk, med vejledning fra den professionelle bartender, trylle et par forskelligartede cocktails frem. De er som regel lidt mere avancerede end som så, men samtidig er de naturligvis holdt på et niveau, hvor du ikke behøver at være kvalificeret til DM i bartending for at kunne følge med. Der er således plads til alle.

Lej en photobooth som underholdning

Det er sjovt og skønt at have en række billeder fra firmafesten, og til dette formål er det helt igennem oplagt at gøre brug af en photobooth. En sådan kan lejes relativt billigt mange forskellige steder.

Ud over at du skal have fat i en photobooth, skal du have fat i en række forskellige rekvisitter, så de ansatte kan tage nogle sjove og skøre billeder sammen. Det kan eksempelvis være parykker, briller, klovnenæser og lignende. Dette kommer der typisk en masse finurlige billeder ud af, og det er en virkelig sjov gimmick.

I virkeligheden kan man argumentere for, at en photobooth er en temmelig simpel form for underholdning, men ikke desto mindre virker det. Vil du gøre noget anderledes ud af det næste firmaevent, kan du derfor også med fordel overveje at leje netop en photobooth, som på sjoveste vis kan forevige jeres dag eller aften.