Business

En sundere livsstil er ikke blot godt for vores generelle velvære, men kan også føre til færre sygdomme, højere livskvalitet og i sidste ende et længere liv.

Virksomhed

BodyLab

Telefon

96 525 525

E-mail

kundeservice@bodylab.dk

Webside

https://www.bodylab.dk/shop/frontpage.html

Annonce Virksomhedsprofil - 11. marts

Sådan opnår du en sund og forbedret livsstil

Det er også langt rarere at have en aktiv tilværelse, når man bliver gammel, hvor der er rig mulighed for at lege med børnebørnene, fremfor at være præget af sygdom og skader, hvor inaktivitet er en naturlig del af hverdagen. I denne artikel kan du læse om de primære fokusområder der skal til for at opnå en sund og forbedret livsstil.

Aktiv hverdag

Mange tror fejlagtigt, at den eneste metode til at opnå en sund livsstil er at tilmelde sig det nærmeste fitnesscenter og begynde at træne 3-5 gange om ugen i mindst 1,5 time hver gang. Faktum er dog, at selv så lidt som 10 minutters intensiv aktivitet eller 30 minutters normal aktivitet hver dag over en lang periode, har utrolig stor indflydelse på din sundhed og dit helbred.

Ved at fokusere på at lidt er bedre end ingenting, vil mange tusinde danskere kunne opnå langt mere velvære og reducere risikoen for både sygdomme og skader. For at opnå en aktiv hverdag finder mange motivation i at få en træningsmakker, der kan hjælpe til at stå fast på den aktivitet, som man nu har valgt. Dette er uanset, om der blot er tale om en gåtur, cykeltur eller rent faktisk en tur i fitnesscentret.

Kost og ernæring

Det næste punkt er kost og ernæring. Lige nu findes der utallige kostplaner, som man kan følge, hvor råd bliver givet i flæng om, hvordan man henholdsvis skal undgå fedt i den ene kur og undgå kulhydrater i den anden. Faktum er, at hvis du lige nu slet ikke fokuserer på din kost, men blot spiser det, som du gerne vil, er der rig mulighed for forbedring – også uden en ekstrem kur.

Ved blot at fokusere på simple råd som kun at spise til man er mæt, sørge for at få lidt grøntsager hver dag og spise diversificeret, er man allerede kommet langt i forhold til at forbedre sit helbred. Det er ydermere også vigtigt, at man får alle de vitaminer og mineraler, som er nødvendige for, at kroppen fungerer optimalt. Læs mere om kosttilskud her. Heldigvis er det meget simpelt og let at supplere sin normale kost med tilskud – eksempelvis fra en forhandler som Bodylab.

Mental sundhed

Der er ikke noget som kan trække ens humør, sundhed og velvære ned som lange periode med en travl og stresset hverdag. Det er derfor helt essentielt, at du indimellem giver dig tid til at slappe af og tænke på noget helt andet end arbejde. For at bevare en mental sundhed er det nemlig vigtigt, at du får tankerne over på noget af det helt modsatte end det, der normalvis fylder din hverdag.