Business

Hvis du har anskaffet dig et trick løbehjul for nylig, er du forhåbentligt begyndt at øve dig lidt. Men måske er du stødt på lidt problemer med at komme i gang? Eller synes du, det er lidt intimiderende at finde tricks, du tør afprøve?

Virksomhed

Scootworld ApS

Adresse

Strandvejen 151, 2900 Hellerup

Telefon

70267979

E-mail

info@scootworld.dk

Webside

www.scootworld.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 23. april

Sådan kommer du i gang med at bruge dit trick løbehjul

Du kan komme til at lave de fedeste tricks med disse løbehjul, når først du har fået de rigtige tips og tricks. Læs med her for at finde ud af mere om, hvordan du kommer i gang.

Find dit trick løbehjul til børn eller voksne frem

Så snart du har et af de smarteste løbehjul til børn eller voksne, kan du komme i gang. Det at bruge et trick løbehjul er super sjovt og spændende. Men det kræver også en del tålmodighed og en enorm mængde øvelse.

Vælg sikkerhed over tricks

Det er vigtigt, du passer på dig selv, når du vil bruge dit trick løbehjul til børn eller voksne. Du skal have fat i en god hjelm, et par knæbeskyttere, nogle handsker og et par gode sneakers.

Kom i gang med at hoppe

Et af de første tricks, du skal lære på dit trick løbehjul til børn eller voksne, er et såkaldt “bunny hop.” Du skal bruge et område, hvor der ikke ligger en masse i vejen, og så selvfølgelig dit trick løbehjul.

Du skal holde godt fast i styret samtidig med at hoppe op, så dit trick løbehjul er med dig i luften. Og så skal du lande sikkert med og på dit løbehjul igen. Når først du har styr på dit bunny hop, kan du komme i gang med resten af de forskellige tricks.

Drej håndtaget i luften

Et andet sejt trick, du kan lære på dit trick løbehjul til børn eller voksne, er et “bar spin.” Her skal du lave et bunny hop og så dreje styret en hel runde i luften, før du lander igen.

Skal det være et rigtigt bar spin, må du kun bruge en hånd til at dreje styret. Det er et trick, der kræver en del koncentration og præcision – vær forsigtig, når du prøver dig frem.

Kør på dit baghjul

Du kan også forsøge at køre udelukkende på dit baghjul. Det er ikke et trick, du kan gøre i lang tid ad gangen, men det ser super sejt ud, så længe det varer.

Din fod skal stå så langt bagud på løbehjulet som muligt. Så skal du have fart på, og når du er klar, skal du løfte op i forhjulet. Du skal sørge for at have bagbenet et godt stykke bagud til at hjælpe med at balancere.