Business

Der kommer et tidspunkt i et barns liv, hvor de overgår fra barn til teenager, og dette ses også tydeligt på deres værelser.

Virksomhed

Bedre Nætter ApS

Adresse

Ansvej 29, 8620 Kjellerup

Telefon

78 75 00 77

E-mail

Kontakt@bedrenaetter.dk

Webside

https://www.bedrenaetter.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 23. januar

Sådan indretter du et smart og funktionelt teenageværelse

Det er ingen hemmelighed, at teenageårene kan være vanskelige. Mange eksistentielle spørgsmål dukker op for, hvem er jeg egentlig? Og hvad er mine interesser? Også værelset bliver typisk lavet om i disse år. Gammelt legetøj bliver pakket væk, mens en mere sej og mere voksen indretning vinder frem. Men hvordan indretter man et teenageværelse, som både er smart og funktionelt? Det kan du finde svar på ved at læse videre i indlægget her.

Praktiske løsninger

Uanset hvilken type værelse du skal indrette, er det en god idé at tænke praktisk. Med praktiske løsninger skabes der mere plads, så du kan få plads til alle dine yndlingsting. Når du skal indrette et teenageværelse, findes der mange praktiske løsninger.

Du kan eksempelvis med fordel vælge at indrette værelset med en sovesofa, hvilket både er smart og praktisk. En sovesofa kan bruges som sofa om dagen, og den kan bruges som en seng om natten. Den fylder mindre end en almindelig seng, men har samme og endda flere funktioner. Find din næste sovesofa til en god pris hos Bedre Nætter.

Ønsker du opbevaring, men har du ikke plads til en reol, kan du med fordel anvende hylder. Det smarte ved hylder er nemlig, at de kan udnytte højden i rummet. På den måde tager de ikke noget af pladsen på gulvet. Du kan pryde hylderne med dine yndlingsbøger, planter eller nips.

Personlig og unik stil

Når du skal indrette et teenageværelse, er det en god idé at tage udgangspunkt i teenagerens interesser. Ved at integrere ting fra personens hobby kan du indrette et unikt og personligt værelse. Det kan eksempelvis være, at din teenager er vild med basketball. Brug dette i indretningen ved at hænge et net op på væggen – eller ved at lave en lampe ud af en basketball.

En anden måde, hvorpå du kan gøre værelset unikt og personligt, er ved at integrere forskellige genbrugsfund. Det kan være alt fra lamper og vaser til kommoder. Ved at indrette værelset med sådanne ting får værelset et personligt udtryk.

Sæt farver på væggene

Det er de færreste teenagere, der ønsker at få malet væggene i rummet i en anden farve end hvid. For at det hele ikke skal blive for klinisk at se på, er det en god idé at hænge forskellige billeder eller plakater på væggene. På den måde kan du nemlig hurtigt og nemt pifte værelset op.

Du kan eksempelvis vælge at fremkalde dine yndlingsbilleder, hænge dem på en snor og lave en guirlande med dem. Du kan også vælge at printe en plakat med dit yndlingscitat og hænge denne op på væggen. Uanset hvad du vælger, vil det pynte på værelset og skabe mere liv.

Følger du disse tips, er der garanti for, at du får indrettet et teenageværelse, som både er smart og funktionelt. Tag en snak med dit barn om forventninger og ønsker. Sørg for at være åben og kreativ.