Business

Som det alment rygtes, så er den korteste vej mellem to mennesker et varmt smil.

Virksomhed

Tandlægerne Spentrup

Adresse

Stationsvej 17, 8981 Spentrup

Telefon

86 47 76 77

E-mail

kontakt@tandlaegernespentrup.dk

Webside

https://tandlaegernespentrup.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. august

Sådan finder du en god tandlæge

Når du møder omverdenen, så er dit smil det første, som de ser, og derfor er det vigtigt, at du holder det sundt og skinnende. Det er derfor ret godt at kende en god tandlæge, som kan hjælpe dig med at holde dine tænder og dit smil i god stand. Men hvad er en god tandlæge egentligt? I denne artikel vil vi give et bud på, hvad vi forbinder med en god tandlæge, og hvordan du genkender en.

Spørg omkring dig

Den ældste og måske mest indlysende måde at finde et godt tilbud eller god service, er at spørge dem omkring dig. De har ofte de samme behov og problemer, som du har og er derfor et rigtig godt sted at starte, når du skal afgøre om en tandlæge er god. At trække på andres erfaring hjælper dig i den rigtige retning, og så undlader du at skulle udsættes for dårlige oplevelser. Det kan være, at dine venner i området har en god tandlæge, har hørt om en eller kender nogen, som kender en. Dette kan også være et tilfælde, hvor du kan trække på familien, som med sikkerhed også kan hjælpe til med processen. Alternativt kan du benytte dig af forbrugeranmeldelser, enten gennem TrustPilot eller via bedømmelser, som virksomhederne ofte har til at stå på deres hjemmesider. Et eksempel på en brugeranmeldelse kunne være denne fundet hos Tandlægerne Spentrup, som ligger syd for Mariager:

”Jeg er så glad for at jeg tog mig sammen til at komme til tandlæge efter mange år med tandlægeskræk er jeg kureret. Det kan jeg takke Rasmus og Anette for.”

Er der god service?

Det siger næsten sig selv, at der skal være en god service i servicefaget. Men det er langt fra noget, som man får alle steder. Derfor skal du være sikker på, at servicen er tilfredsstillende. Men hvad dækker service så over? Det har vi et bud på her.

- Det skal være nemt og overskueligt at booke en tid. Derfor bør din tandlæge have en overskuelig hjemmeside, et telefonsystem der er til at komme i gennem i løbet af en frokostpause og en venlig og forstående medarbejder ved røret.

- Behandlerne skal kunne tage hensyn til dig og dine behov. Det er vigtigt at dem, som skal tage sig af vores tænder er uddannede og kompetente, når det kommer til at håndtere patienter. Det kunne eksempelvis være et tilfælde af folkesygen tandlægeskræk, som det anslås at hver 10. dansker lider af. Heldigvis er det blevet udbredt, at de fleste tandlæger skærper fokus på dette, og decideret uddanner og specialiserer sig i at håndtere skrækken. Du kan læse mere om, hvordan tandlæger håndterer din tandlægeskræk her.

- Må du vente på at komme til, og bliver du trukket ud af stolen, efter du nærmest er blevet sat? Det er vigtigt, at der er tid til tage sig af din behandling. At sætte sig i tandlægestolen kræver en vis mængde tryghed, og derfor har vi brug for at føle at vi bliver taget godt af. Sørg for at finde en tandlæge, hvor der er fokus på omhyggelig behandling.

Hvilke behandlinger tilbyder de?

Det er ikke alle tandlæger, som tilbyder de samme behandlingsformer. Derfor er det vigtigt, at du finder en tandlæge, som kan dække dine behov. Derfor opfordrer vi dig til at forhøre dig hos eventuelle tandlæger og få dig en uforpligtende samtale, som de fleste tandlægehuse er mere end villige til at indbyde dig til.

Når det gælder behandlinger, så er det også vigtigt at afgøre, om tandlægen har det rigtige udstyr til opgaverne. Der findes alskens ny teknologi, som gør tandlægerne i stand til at udføre endnu flere typer indgreb, og som leverer bedre resultater end nogensinde før – og dét skal selvfølgeligt komme dig til gode også.

Er prisen til at betale?

Et vigtigt punkt for mange, når det kommer til at vælge tandlæge er prisen. Tandlægerne er i første omgang frie til at sætte priserne, som de har lyst til. Derfor kan det godt betale sig at hente tilbud hjem, inden at du sætter dig i stolen. De fleste klinikker har deres priser på gængse ydelser stående på deres hjemmesider, og det er vigtigt, at du nemt kan finde dem, så du kan danne dig et overblik. Et eksempel på hvordan en sådan oversigt kunne se ud kunne være denne, som vi har lånt fra Tandlægerne Spentrup. Her er priserne opstillet i grupperinger, og dernæst listet både med og uden tilskud fra Sygeforsikring Danmark.

Vi har listet fire nøgleområder, som vi synes kendetegner en god tandlæge. Forhåbentligt kan du se dig enig i de fleste punkter, og vi håber, at du vil tage dem med dig, når du overvejer tandlæge i fremtiden. Skulle du være bosat i Mariager eller Mariagerfjord kommune, så kan du opsøge tandlægeklinikken, som vi tager udgangspunkt i, i artiklen her.