Business

Er du enig i, at herrebukser til hverdagsbrug skal være behagelige? Ofte vil man svare ja til dette spørgsmål, men i mange tilfælde betyder det, at man må hoppe i sine yndlingsjoggingbukser eller et par løse træningsshorts.

Virksomhed

Shaping New Tomorrow

Adresse

Danmarksgade 15a, 9000 Aalborg

Telefon

+ 45 42 90 90 24

E-mail

info@shapingnewtomorrow.dk

Webside

https://shapingnewtomorrow.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 9. maj

Sådan bliver herrebukser en fornøjelse at hoppe i

Sjældent finder man behagelige herrebukser med stretch, som også er klassiske, tidløse og ikke mindst pæne at se på - bukser, som svigermor ville sige god for, men det er muligt, og det danske brand Shaping New Tomorrow har været på forkant med denne problematik og har dermed besvaret mange mænds brændende ønsker.

Herrebukser, der går an til bryllup og filmaften

Ved at benytte sig af bløde materialer med stretch har Shaping New Tomorrow formået at sammensætte et par behagelige herrebukser med stretch som til forveksling ligner et par almindelige habitbukser, som passer til en skjorte eller en t-shirt, og anledningen kunne sagtens have været et bryllup eller en jobsamtale. Følelsen stemmer dog ikke overens med disse anledninger, for bukserne tillader 100 % bevægelighed og fleksibilitet, og det er noget af det, der går rent ind hos de tilfredse kunder, som sværger til ‘The Perfect Pants’.

Det er måske for nogen en provokerende følelse, fordi den giver en bismag af uretfærdighed - at man i flere år har haft det stramt og ubehageligt i et par stive habitbukser, og nu har muligheden for at bevæge sig fleksibelt og uden problemer i Shaping New Tomorrows behagelige herrebukser. Det danske mærke har sat sig i spidsen af missionen om at forene de to koncepter, behagelighed og klassisk design, og de fornyer dermed herrebukse-branchen markant.

Komfortabel fra inderst til yderst

Da firmaet har været ekstremt succesrigt, har de udvidet deres sortiment fra kun at omfatte herrebukser til også at tilbyde behagelige herre underbukser. Underbukserne har navnet Mili-Tech Boxer, og de er inspireret af det danske militær. Ligesom med brandets herrebukser er disse underbukser smørbløde og smyger sig om kroppen. Elastikken er slidstærk og materialet er svedtransporterende og lugtfrit i lang tid.

Underbukser til herrer mister meget ofte formen, når de er blevet vasket i lang tid, og det kan være til stor frustration. Man kan løse problemet ved at være bevidst omkring materialevalg, og Shaping New Tomorrow tager nye chancer og tænker ud af boksen - også når det gælder herreunderbukser. Resultatet taler for sig selv, da både design og komfort faktisk er i top.