Business

Nem guide til, hvordan du bruger en Conveen® Active kateterpose, der er en diskret løsning til inkontinente mænd.

Virksomhed

Coloplast Corporate Headquarters

Adresse

Holtedam 1-3, 3050 Humlebæk

Telefon

49111111

Webside

https://www.coloplast.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. maj

Sådan anvender du kateterposer designet til en aktiv hverdag!

Sammen med et uridom udgør en urinpose et urinopsamlingssystem, som er en pålidelig løsning til inkontinens hos mænd. For mange kan det dog være svært at finde ud af, hvordan en urinpose skal anvendes. Derfor får du her en guide til, hvordan du bruger en Conveen® Active urinpose fra Coloplast, som er designet til en aktiv hverdag.

Kombinationen af et uridom og en urinpose er en diskret og pålidelig løsning til dig med ufrivillig vandladning som gør, at du kan føle dig sikker hele dagen. Et uridom har en vis lighed med et almindeligt kondom, da det påsættes på samme måde. Dog har uridomet et hul for enden, hvor urinposen bliver koblet til, som du bærer diskret og sikkert på låret.

Både uridom og kateterposer fås i flere størrelser. På den måde kan du være sikker på at få et uridom med en behagelig pasform og samtidig sikrer du, at posen har den rette størrelse til dine personlige behov.

Den bedste produktkombination afhænger meget af din dagligdag. Hvis du har en aktiv hverdag, kan Conveen® Active urinposen fra Coloplast meget vel være løsningen for dig, da den sidder fikseret på låret under fysisk aktivitet. Conveen® Active er til dagsbrug, kan indeholde 250 milliliter og er derfor velegnet til aktive mænd i alle aldre med urininkontinens.

Procedure for påsætning af Conveen® Active urinpose

Afvaskning før påsættelse:

1. Start altid med at vaske dine hænder med en mild sæbe.

Påsætning af urinpose:

1. Begynd processen med at pakke urinposen ud.

2. Du kan forkorte slangen til den halve længde, hvis du ønsker det. Forkort slangen ved at klippe lige efter den første rillede del. Det er vigtigt at beholde så meget af den glatte del af slangen som muligt, da dette sikrer en god tilslutning mellem slange og indløbet i toppen af posen.

3. Luk urinposens udløbsstuds.

4. Fjern beskyttelsesfilmen fra de selvklæbende områder på bagsiden af posen.

5. Posen er designet specielt til at bruges på dit højre lår, men kan også fastgøres på dit venstre lår.

6. Hold posen med indløbsstudsen pegende opad og udløbsstudsen pegende nedad.

7. Fastgør posen højt oppe og direkte på huden af dit lår.

8. Vikl den lange ende ad stroppen omkring dit ben og brug stoffet til at fæstne posen.

9. Posen skal sidde stramt, men behageligt. Efterhånden vil du finde en optimal placeringen af posen.

10. For at gøre posen mere diskret og behagelig i brug, kan du gemme udløbsstudsen ved at folde den opad og skubbe den ind i lommen mellem posen og det yderste elastiske materiale.

11. Tilslut uridomet til posen ved at sætte posens indløbsstuds sammen med uridomets udløb. Vær sikker på en tæt tilslutning for at undgå lækage.

Tømning af urinposen:

1. Urinposen kan indeholde 250 milliliter og kan derfor ikke rumme urinen fra en fuld blære. Posen skal tømmes, før den er fuld for at sikre diskretion og behagelig brug.

2. Du tømmer posen ved at tage udløbsstudsen frem for lommen og placere den over et toilet eller lignende.

3. Hold i udløbsstudsen med den ene hånd. Klem den bløde del af studsen mellem dine fingre. Åben udløbstudsen med den anden hånd. Fjern gradvist presset på den bløde del af studsen, indtil urinen begynder at løbe.

4. Når posen er tømt, så aftør udløbsstudsen med toiletpapir.

5. Husk altid at lukke udløbsstudsen igen, ellers vil du opleve lækage.

6. Gem studsen væk igen i lommen.

Skift af pose skal altid foregå i henhold til de anbefalinger, du har fået af din læge eller sygeplejerske.

Fjernelse af urinpose:

1. Når urinposen skal skiftes, skal du først tømme posen.

2. Dernæst fjernes posen fra uridomet ved forsigtigt at dreje konnektoren ud af uridomets udløb.

3. Både pose og emballage kan smides ud med det almindelige husholdningsaffald. Du må ikke skylle urinposen ud i toilettet.

4. Urinposen er et engangsprodukt og ikke designet til at blive vasket, desinficeret eller steriliseret.

Slut altid af med at vaske hænder.

Conveen® Active urinpose giver god bevægelighed

Conveen® Active urinposen er en sikker og diskret løsning for mænd, der lever et aktivt liv. Opsamlingsposen er integreret i et behageligt elastikbånd, som sidder fikseret om låret. Det giver dig en god bevægelighed, samtidig med at urinposen er let at anvende.

Med en Conveen® Active urinpose får du:

• en blød udløbsventil, der giver dig mulighed for tømning uden at fjerne opsamlingssystemet

• et diskret design, hvor udløbsventilen skjules i et elastikbånd

• et blødt materiale, som øger komforten under brug

• en urinpose, der ikke indeholder PVC eller pthalater

• en tilbageløbsventil, der sikrer, at urinen ikke kan løbe tilbage til katetret eller uridomet

• samt en praktisk silikonebelægning på urinposens inderside, der forhindrer stroppen i at glide selv ved fysisk aktivitet.

Hvorfor vælge produktløsninger fra Coloplast?

For at kunne udvikle nye og bedre måder at gøre tingene på, prioriterer Coloplast både tid og ressourcer på at forstå brugernes behov og daglige udfordringer. Det betyder, at Coloplast kan tilbyde et bredt produktsortiment, hvor stort set alle behov er blevet omsat til en effektiv løsning.

Mennesker med kontinensproblemer står stadig over for store udfordringer hver eneste dag. Målet for Coloplast er at gøre livet lettere for mennesker med meget personlige og private lidelser. Og for at løse disse udfordringer samarbejder Coloplast tæt med både brugere og sundhedspersonale.

Bestil kateterposer gratis hos Coloplast

Diskrete og pålidelige hjælpemidler kan være til stor hjælp, hvis du som mand har ufrivillig vandladning. Er du i tvivl om, hvilken urinpose der bedst dækker dine behov, kan du altid bestille gratis vareprøver hos Coloplast. På den måde kan du nemt og hurtigt prøve de forskellige produktvarianter for at finde netop de, der gør din hverdag lettere.

Coloplast leverer desuden din bestilling inden for 24 timer på hverdage, og der er fri fragt på alle ordrer. Du kan derfor være helt tryg, når du vælger produkter fra Coloplast. Har du brug for rådgivning, så har sygeplejerskerne hos Coloplast tavshedspligt og kan støtte dig med svar på alle dine spørgsmål.