Business

Aftensmaden er sjældent førsteprioritet i en travl hverdag, og ofte tyer danske familier til den nemme løsning, når ulvetimen melder sig. Derfor er det ikke altid, at familier får sund og varieret kost, selvom de måske ønsker det.

Virksomhed

FindMåltidskasse

Adresse

Klostergade 56C, 8000 Aarhus C

Webside

https://findmaaltidskasse.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. november

Så populære er måltidskasser i Danmark

Heldigvis ses der en tendens i Danmark over de seneste par år, hvor flere og flere husstande får leveret måltidskasser hjem til privaten. Faktisk oplyser Gallup, at hele 360.000 husstande gjorde brug af måltidskasser i 2016, og dette tal er kun steget med årene. Med måltidskasser får du leveret råvarer og opskrifter direkte til døren, og du kan selv tilpasse indholdet efter dine behov og ønsker. Samtidig får du måske udvidet din madhorisont og eksperimenteret med nye og anderledes retter og råvarer. Du kan vælge det antal dage, du ønsker at få leveret råvarer til, og det kan således spare dig for meget spildtid i hverdagen, da du ikke skal bekymre dig om at nå i supermarkedet, når klokken har slået fyraften.

Mulighederne er mange

Der findes i dag mange udbydere af måltidskasser, og selvom at det på overfladen kan virke som om, at det blot er få udbydere, der dominerer markedet, så findes der i dag flere små udbydere af måltidskasser. Du kan blandt andet få måltidskasser fra dit lokalområde, hvor der er fokus på lokale og friske råvarer. Er du interesseret i at vide, hvilke måltidskasseleverandører der findes i dit lokalområde, kan du søge på findmåltidskasse.dk. Her kan du se de muligheder, du har for at bestille måltidskasser - og måske blive inspireret til at prøve det af selv.

Er du vegetar eller veganer, findes der ligeledes måltidskasser, der er ideelle for dig. Der er kasser for enhver smag, og det betyder også, at du kan få lige præcis den slags mad, som passer til dig. Derudover kan du også udfordre dig selv og prøve noget nyt af indimellem. Det er nemlig ved de fleste måltidskasser nemt og hurtigt at ændre sine bestillinger eller tilføje elementer til dem, som man har lyst til. Måltidskasser er derfor en fleksibel og nem måde at få leveret mad på, og de kan altid bestilles direkte online, enten via din smartphone eller computer.

Måltidskasser er med til at mindske madspild

Statistikker viser, at op imod en tredjedel af alle indkøbte dagligvarer i husstanden ender med at blive smidt ud. Denne tendens er bekymrende i en tid, hvor vi særligt bør være opmærksomme på, hvad vi smider ud og genbruger. Heldigvis er måltidskasser med til at mindske dette markante madspild, da husholdningen dermed kun bestiller det, som de har brug for. Man får derudover udelukkende leveret de råvarer, som man skal bruge, ligesom der er fokus på at benytte de samme råvarer og ingredienser forskelligt i andre retter.

Ved at bestille en måltidskasse kan du altså få leveret retter og dagligvarer direkte til døren ved at bestille online. Det er smart og betyder, at du kan få en sundere og mere varieret kost, hvor andre har gjort forarbejdet og fundet ud af, hvad din mad skal bestå af. Ved at få varerne leveret til døren slipper du tilmed for at handle ind til aftensmaden, hvorfor du undgår stressende eftermiddage i supermarkedet.