Business

Ikke alle virksomhedstyper er pålagt at aflægge et årligt regnskab. Derfor kan det dog stadig være en fordel at få regnskabet gennemgået af en revisor. Revisoren er i mange virksomhedsejeres øjne en udgift, men du kan med fordel se revisoren som en investering.

Virksomhed

HS Revision & Rådgivning

Adresse

Torvegade 7, 9490 Pandrup

Telefon

99 730 300

E-mail

pwa@danskrevision.dk

Webside

http://www.hsrevi.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 25. maj

Revisorer kan hjælpe virksomhedsejere med vækst

I denne artikel kan du læse mere om, hvorfor du bør investere i en revisor, selvom du ikke er pålagt det af lovgivningen.

Det økonomiske overblik

Først og fremmest kan en revisor give dig et samlet overblik over din virksomheds økonomi. Du får derfor et overblik over din virksomheds indtægter og udgifter, hvilket kan fortælle meget om din virksomhed. Revisoren kan dykke helt ned i virksomhedens gearkasse og fortælle dig, hvilke parametre som du kan skrue på for at skabe yderligere værdi og vækst.

Stemmer dit regnskab ikke overens med virksomhedens drift eller lignende, så kan revisoren også hjælpe dig med at finde problemet og løsningen derpå.

Fokusér på værdiskabelse

Mange små eller mellemstore virksomheder udliciterer deres bogføring til et revisorfirma. Bogføringen er for mange virksomhedsejere et synonym for kedeligt arbejde, som ikke skaber direkte værdi. Det er dog et vigtigt element af din virksomhed, da selv de mindste detaljer i din bogføring kan påvirke dit regnskab. Udliciterer du bogføringen, kan du fokusere på de elementer i din virksomhed, som skaber direkte værdi. Ejer du en produktionsvirksomhed eller lignende, kan tiden i stedet bruges på direkte værdiskabelse i form af produkter. Dette giver mærkbare effekter på din virksomheds økonomi.

Øje for detaljen

En revisor har øje for detaljen i din virksomhed. På længere sigt kan det, som du betegner for en detalje, være forskellen på et middelmådigt og et godt regnskab. En almindelig fejl sker ofte i faktureringen af den tidsbestemte ydelse. Her er det vigtigt at bogføre hurtigst muligt, når arbejdet er udført. Ellers er der risiko for, at timeregistreringen kan være mangelfuld. Bogfører du ikke for den sidste halve time eller glemmer du en mindre arbejdsopgave, kan det over tid udvikle sig til en negativ vækst i din forretning. Her kan en revisor være behjælpelig, da revisoren enten kan rådgive dig eller overtage selve bogføringen i din virksomhed.

Mangler du en kompetent revisor i Nordjylland, som kan overtage dit bogholderi, så er HS Revision & Rådgivning en oplagt samarbejdspartner for dig.