Business

Støvede bilag, kvitteringer og fakturaer der hober sig op. Det kan være svært at holde styr på bogføringen, uanset hvor stor virksomheden er. Derfor begynder eksterne bogføringsfirmaer at blomstre op, der hjælper allerede eksisterende virksomheder med at holde styr på deres bogføring.

Virksomhed

Bogfoering.dk Aalborg

Adresse

Danalien 1, 1. sal, 9000 Aalborg C

Telefon

42 14 81 52

E-mail

aalborg@bogfoering.dk

Webside

https://bogfoering.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 5. november

Professionelle bogføringsfirmaer kan rydde op i dit bogholderi

Et af disse firmaer er bogfoering.dk, der eksempelvis tilbyder at hjælpe virksomheder ved hjælp af et automatiseret digitalt bogholderi. Det betyder, at virksomheden kan rette fokus mod det, der er vigtigst for dem og overlade bogføringen til dem. Selvfølgelig er det ikke et krav, at det automatiserede digitale system skal implementeres – og der tilbydes også flere forskellige løsninger, som virksomheder kan vælge imellem.

Uanset løsningen betales der et fast, lavt månedligt beløb, der baseres på det givne antal bilag eller antal timer, der bruges på at føre regnskab.

Skræddersyet bogføring

Virksomheden bestemmer selv, om det er dele af eller hele bogføringen, der skal outsources. Den fulde bogføringspakke indeholder naturligvis det automatiserede, digitale bogholderi, som helt eliminerer det manuelle system og gør, at der ikke skal holdes styr på diverse bilag, kvitteringer og andet papirnusseri. I stedet skal alle papirer indscannes på en app, hvor alt samles i ét system, så der dannes et fuldt overblik over virksomhedens økonomi.

Herudover findes andre løsninger, eksempelvis konceptet ’Lej en bogholder’, hjælp fra en ekstern controller eller CFO/økonomichef, alt efter virksomhedens behov. Uanset hvilken service, der vælges, sørger bogfoering.dk for, at det er den samme bogholder, der servicerer den samme virksomhed. Det giver størst indblik i virksomheden for bogholderen, og større tryghed for virksomheden.

Fordelene ved et digitalt bogholderi

Et digitalt bogholderi kan have mange fordele. Især fordi bogføring kan være en alt for omstændelig og besværlig proces, der burde kunne gøres nemmere. For det kan den blive ved at skifte til et digitalt bogholderi.

Ved at skifte til et digitalt bogholderi går der med det samme langt mindre tid og langt færre ressourcer til at opretholde det manuelle papirnusseri. Det betyder, at der er mere tid til andre ting, som eksempelvis nye projekter. Endnu en fordel er, at overblikket over virksomhedens økonomi er langt større, og ikke mindst langt hurtigere opdateret. Derfor er det også meget lettere at få et overblik over, hvor der kan optimeres – og hvor der skal satses.

Hos bogfoering.dk går overgangen fra det manuelle bogføringssystem til et eventuelt nyt digitalt system helt glat. De besidder indsigt i de fleste bogføringsprogrammer på markedet, som eksempelvis E-conomic, NAV Small Business og Dinero.

Bogføring lige ved hånden

Bogfoering.dk holder også til på de nordlige kanter, nemlig i afdelingen i Aalborg, kun små 40 minutters kørsel fra Hjørring. Her er det både muligt at modtage hjælp til bogføringen i deres kontorer, eller at få en af deres eksterne bogholdere ud i din virksomhed, så den kan udføres der.

Men da der anvendes digitaliserede bogføringsværktøjer, skal afstanden ikke være afgørende for, om en virksomhed kan få hjælp til bogføringen. Kontakten kan også ske over Skype eller opkald, og derudover findes der kontorer i Randers, Aarhus, Hammel, Hadsund, Hadsten og Grenaa.