Business

En kimonokjole kan bruges på flere forskellige måder, og så pynter den altid.

Virksomhed

Noella Fashion

Telefon

28941822

E-mail

info@noellafashion.com

Webside

https://www.noellafashion.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. december

Pift dit outfit op med en blomstret kimonokjole

En blomstret kimonokjole kan meget vel blive din næste favorit i garderoben. Den er nemlig alsidig, den kan bruges året rundt, og så kan den pifte ethvert outfit op. Om sommeren kan du smide den blomstrede kimonokjole over et par denimshorts og en t-shirt, mens du om vinteren kan bruge den som et ekstra varmende lag over en rullekrave og et par jeans - og så holde varmen, når du skal ud af døren med uægte pelsjakker til kvinder.

Herunder giver vi dig fire forskellige stylingtips til, hvordan du styler den blomstrede kimonokjole.

1. Keep it casual

Til hverdag kan du style kimonokjolen med en helt basic og klassisk hvid t-shirt og et par hullede jeans, momjeans eller slacks. Outfittet er perfekt til både fritid og arbejde, fordi der balanceres mellem det feminine og blomstrede, og det mere rå og maskuline. Og så undgår du, at dit outfit med jeans og t-shirt bliver kedelig, fordi kimonoen giver farve og kant. Du kan bruge kimonoen lukket som kjole eller løst hængende over dit outfit.

2. Pift hverdagslooket op

Til et afslappet hverdagslook, der nemt kan piftes op til fest, kan du style din kimonokjole med et par sorte, stramme jeans og en bluse eller t-shirt. Dine sorte jeans og ellers meget mørke outfit får en helt anden karakter, når det blomstrede kommer i spil. Du kan have et par flade støvler på i løbet af dagen, og skal du ud senere, skal du blot skifte til et par høje støvletter, sætte håret op (eller slå det løs!) og pifte det op med en flot læbestift.

Style også gerne kimonoen med armbånd og fingerringe - med den korte armlængde vil det træde fint frem.

3. Hold varmen med lag-på-lag

Du behøver ikke at pakke din kimono væk, når det begynder at blive koldere. I stedet kan du bruge den som et ekstra og smart lag i dit outfit. Tag en tynd rullekrave på, et par bukser i et tykkere materiale på under kimonoen, og færdiggør outfittet med et par støvler og en læderjakke.

4. Når du vil føle dig feminin

Hvis du gerne vil føle dig fin og feminin, kan du style kimonoen med en kjole. Skal du til fest, kan du vælge en strammere skåret kjole, mens en løsere kjole kan være mere oplagt i hverdagen. Fremhæv din talje ved at binde kimonoen i livet, eller skab et mere casual look og lad kimonoen stå åben. Giv looket kant med et par rå støvler, eller hold det feminint med støvletter eller sandaler. Du kan også gøre looket mere sporty og smart med et par chunky sneakers.