Business

Ud over Malagas strande er du aldrig mere end et par kilometer væk fra verdensklasses kunst, arkitektur og utallige perler i Andalusien.

Virksomhed

EasyTerra

Telefon

+45 78 75 52 76

Webside

https://www.easyterra.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. september

På eventyr i og omkring den spanske by Malaga

Lej en bil på ferien i Malaga, så du ikke går glip af noget.

Køreture i Malaga er fuld af overraskelser

Hvis der er en spansk by, der sandsynligvis vil overraske dig, er det Malaga. Denne historiske by bliver desværre ofte overset af turister på vej til et andet sted. Hvis du er en af dem, der blot har passeret byen på vejen fra lufthavnen til en strand på Costa Del Sol, skal du vide, at Malaga har meget mere at byde på end oppustelige badedyr og cocktails. Dog får byen næsten 300 solskinsdage om året, så hvis du er ude efter at sippe cocktails på et oppusteligt badedyr, har du helt sikkert også mulighed for det.

Der er dog så meget at se og gøre i dette område, som er mere interessant end sand, så overvej springe strandene over - eller gem solbadningen til slutningen af din ferie. I stedet for at skynde dig videre, så tag dig god tid i denne visuelt attraktive by i det sydlige Spanien. Find en billig biludlejning i Malaga for at få den fulde oplevelse.

Road trip Malaga: en god blanding af gammelt og nyt

Som mange spanske byer er Malaga en blanding af gammelt og nyt med smarte shoppingområder, der ligger side om side med smalle veje, der blev lavet i en tid før biler. Der er altid masser af trafik i byens centrum, så lad din bil stå på dit hotel for nu og tag en dag med at vandre rundt og orientere dig i den gamle bydel.

Der er en håndfuld historiske ‘must see’-steder i den største by på Costa del Sol, så selvom man hurtigt kan bruge meget tid på at observere den lokale kultur i byen, så begræns den målløse vandren rundt til en dag eller to. Find derefter en billig biludlejning og tag afsted.

På jagt efter flere spanske skatte - kør direkte til Alhambra

Fra Malaga kan du nemt køre ud til flere seværdigheder. Lej en bil gennem Easyterra og udforsk, hvad området omkring Malaga har at byde på. Hvis du har begrænset tid, kan det anbefales at tage nordøst til Granada. Her finder du blandt mange andre ting Alhambra, det mauriske palads i Granada. Du vil ikke fortryde at svinge forbi en biludlejning i Malaga , hvis du sætter kursen mod Alhambra. Lej en bil på ferien og find ud af, hvor meget mere, du kan nå at opleve, når du har friheden til at sætte dig bag rettet og tage afsted. Biludlejning er det rette, hvis du gerne vil have frihed på din ferie.

Alhambra-paladset blev bygget i det niende århundrede, og det blev ombygget til et kongeligt palads med udsigt over byen i det 13. århundrede. Det er værd at vie en helt dag til denne perle af en attraktion og dens dejlige haver fyldt med vilde blomster, lyden af rindende vand og fuglesang. Dette er ikke mindre end et fantastisk sted med storslåede dekorationer, enorme værelser og detaljeret arkitektur. Hvis du overnatter, kan det anbefales at tage en drink på Alhambra Palace Hotel. Lej en bil på ferien i Malaga og slip for at tænke på faste afgangstidspunkter.