Business

Det kan være en god ide med en ledhejseport, hvor både plads, sikkerhed og komfort er sikret.

Virksomhed

Novoferm

Adresse

Fynsgade 1, 6520 Toftlund

Telefon

+45 70 27 73 83

E-mail

mail@novoferm.dk

Webside

https://www.novoferm.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 11. december

Overvejer du en industriel ledhejseport?

Overvejer du eller din virksomhed at investere i en industriel ledhejseport? Med ledhejseporte fra Novoferm finder I, hvad I søger - og lidt til.

Novoferm åbner nemlig en hel verden af muligheder indenfor industrielle ledhejseporte. En Novoferm-port er desuden altid en lille smule anderledes fra andre porte. Dette gælder indenfor eksempelvis form, funktion, detaljer og muligheder.

Dette betyder altså, at ledhejseporte fra Novoferm giver dig mere, da de blandt andet også er intelligente og bæredygtige. Splinternye eksempler på innovation - det er dermed, hvad du kan forvente fra Novoferm. Hvis du er på udkig efter en ledhejseport, så er du havnet det rette sted.

Find ledhejseporte eller vippeporte hos Novoferm

Hos Novoferm kan du vælge imellem højisolerende Thermo-ledhejseporte, glaserede NovoLux-ledhejseporte samt utallige design og tilbehørsdele. Derudover fører Novoferm også ledhejseporte til garager. Disse muligheder er skabt for dig, da du skal kunne finde netop den ledhejseport, som matcher dine behov.

Udover ledhejseporte kan du hos Novoferm også købe en vippeport til garage. En vippeport er en klassiker blandt garageporte, som er populær blandt mange virksomheder. En vippeport er ofte et mere budgetvenligt alternativ til ledhejseporten. Er du en prisbevidst køber, kan du dermed med fordel overveje denne løsning, der fortsat giver dig en ideel ydelse og funktionalitet.

Vippeporte består af et etfløjs-, galvaniseret portblad, som bevæges via løftearme med udligningsfjedrene i siderne. Disse kan alt efter ønske være med enten manuelle eller elektriske drev. Vippeportens design gør, at porten vipper portbladet ud, hvilket har ført til navnet. At døren vipper gør i øvrigt, at der foran garagen skal beregnes et vippeområde med fri plads.

Novoferm skaber kvalitet, ikke kvantitet

Firmaet Novoferm blev etableret i 1955 og har siden solgt produkter til lande i hele Europa. Virksomhedens vision har fra begyndelsen været baseret på ét simpelt princip: kvalitet fremfor kvantitet.

Målet har altså været at skabe produkter til kunder, der lever op til krav indenfor kvalitet, sikkerhed, komfort og æstetik. Industrielle porte skal desuden naturligvis komme til en fair pris, hvilket er, hvad du får den dag i dag, hvis du køber en ledhejseport fra Novoferm.

Hvis du er interesseret i en ledhejseport eller alternativt den attraktive vippeport til garage, så kan du læse nærmere allerede i dag og blive klogere på dine muligheder. Hvilken industriel port, der passer til dine ønsker og behov, er nemlig individuelt. Gå derfor ikke på kompromis, men overvej den ideelle løsning for dig og din arbejdsplads.