Business

Alle elsker blomster, fordi de er smukke og fulde af liv. De lyser ethvert rum op, og enhver der får en dejlig blomst eller buket lyser lige så meget op i ansigtet.

Virksomhed

Bloomit

Adresse

Hjallesevej 73, 5230 Odense M

Telefon

35 85 80 12

E-mail

info@bloomit.dk

Webside

https://www.bloomit.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 8. maj

Overrask en der står dit hjerte nært med en dejlig blomstergave

Blomster giver os et friskt og naturligt pust i hverdagen, som til tider kan være stressende og anstrengende.

Derfor er vi også vilde med at give hinanden blomster, fordi de kan være nok til at løfte humøret på en trist dag. I dag behøver det ikke være svært eller tidskrævende at sende blomster, for mange blomsterbutikker har også en webshop, hvorfra man kan bestille blomster til levering.

Blomsterlevering er den perfekte løsning, hvis du er presset på tid, men gerne vil glæde en, du holder af med en blomst eller gavekurv. Så kan du med kun et par klik vælge en sød blomst og sende den til levering.

Du kan også bestille og sende gavekurve

Blomster er som regel heller ikke det eneste, man kan sende til sin modtager fra en online blomstershop. Blomsterhandlere sælger som oftest også andre ting som husplanter, afskårne blomster og gavekurve fra deres butik, og har de tænkt sig godt om, så sælger de også disse ting på deres webshop.

Bloomit gør i hvert fald, og du kan derfor sende forskellige herligheder udover blomster til din modtager. Er der en, du gerne vil forkæle lidt ekstra, kan du med fordel købe en skøn gavekurv og sende den af sted til døren.

Gavekurvene kommer i forskellige former og farver, og indholdet varierer også, så der er noget til enhver smag. De kommer også i forskellige prislejer ligesom blomsterbuketterne, så man behøver ikke sprænge sit budget, bare fordi man gerne vil gøre en anden person glad.

Få leveret blomster i dele af eller hele Danmark

Det er forskelligt, hvortil de danske blomstershops sender blomster til. Nogle holder sig til lokalområdet eller bestemte postnumre, mens andre bringer blomster ud til alle danske adresser.

Store blomstervirksomheder som for eksempel Bloomit leverer blomster i hele Danmark, fordi de har et stort samarbejdsnetværk bestående af erfarne og dygtige florister. Bloomit kan altid garantere levering næste dag, hvis du vil sende blomster til en dansk adresse. At din modtager bor på en ikke-brofast ø, er ikke nogen hindring for Bloomits garanti for levering næste dag.

Har du akut behov for levering af blomster i dag, er der straks færre leverandører at vælge i mellem. Udbringning samme dag kræver hurtig tænkning og logistik, der går op i en højere enhed. Som nogle af de få kan Bloomit levere samme dag, som du har lagt en blomsterordre.

Men det er ikke noget, de kan garantere, for det kræver hurtig handling. Du skal derfor være ude i god tid med din forespørgsel, og Bloomit skal have en ledig florist i din modtagers nærområde, så blomsten eller buketten kan pakkes forsvarligt ind og køres ud. Kontakt Bloomit i dag, og hør mere om mulighederne for at få bragt en sød blomstergave ud i dag.