Business

Situationen er ofte, at vi har inviteret gæster uden at have tænkt på menuen. Et større regnestykke skal gå op i forhold til antallet af gæster og finde mad, som alle kan spise. Dilemmaet er altid, om man selv bør tænde komfuret i køkkenet eller hente mad udefra.

Virksomhed

OLIOLI

E-mail

info@oliolipoke.com

Webside

https://www.oliolipoke.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 16. december

Ny mulighed for catering i København

At lave mad til 20 gæster eller derover kan være anstrengende. Omvendt så kan catering og udbringning af mad blive en dyr affære – koordinering og bestilling med en restaurant kan være udmattende.

Catering kan på samme tid flyde over i de samme retter år efter år, da kunderne er enige om gode selskabsretter. Heldigvis er der nye muligheder på markedet. Nye madkulturer strømmer til hovedstadsområdet, herunder det hawaiianske OliOli. Et madhus, der serverer såkaldte poke bowls af ris, fisk, salat og sauce. En mulighed for dig og dit selskab til at prøve noget helt nyt med hensyn til catering.

Poke bowls til catering

Svaret er fundet på de mange spørgsmål om maden til fødselsdagen for veninderne eller fejring på arbejdspladsen. Borgere i København kender måske til den nye kæde i form af OliOli. Et koncept, som startede op i en lille forretning på Frederiksberg og senere blev til fem fysiske madhuse i hovedstadsområdet. Det er ikke historien om fjeren, der blev til fem høns – OLIOLI i København er en magtfuld spiller på markedet set ud fra kundernes begejstring for maden. At en kæde som OliOli kan transformere sig fra en mindre restaurant på Frederiksberg, til huse i både Kgs. Lyngby og Kastrup lufthavn, er et kvalitetsstempel.

Kæden dyrker det hawaiianske køkken. Nærmere bestemt poke bowls, som er en ret med mulighed for at blande ingredienser på kryds og tværs i en skål. Praktisk til at tage med som madpakke, da man ofte ikke skal bruge andet end en gaffel til at indtage måltidet. Omvendt så er OliOli også kommet til borgerens cateringmarked i København. Der er således mulighed for at få skålene med gode råvarer serveret for et helt selskab.

Til dig, der ønsker at udforske

Poke Bowls er hipt. Konceptet indgyder til at udforske – blive overrasket af smagen fra en anden kultur. At vælge poke bowls til dit store arrangement viser samtidig, at man er moderne. Ikke at være bange for nye muligheder og ideer til middagsbordet. En enestående chance for at bryde med det vante og give familien eller kollegaerne nye madoplevelser. OliOli indbyder som sagt til at blande alverdens ingredienser på kryds og tværs.

Catering er ikke anderledes – her får gæsten på samme måde lov til at mixe mellem forskellige typer af både ris, kød, salat og sauce. Ligeledes tilbyder OliOli også alverdens typer juices på sidelinjen. Det gennemgående tema for både mad og drikke er sundhed. Juices fra OliOli indeholder f.eks. en stor del ingefær og mynte. Dine gæster kan derfor være til fest med god samvittighed bagefter.

Catering fra nye spillere på markedet giver os flere muligheder, når der skal inviteres til fest. OliOli er en kæde med base i København. Catering i form af Poke Bowls er indtil videre kun muligt i hovedstadsområdet – mon ikke Jylland også vil få muligheden for at bestille mad fra kæden i fremtiden? Det vil tiden vise.