Business

Hvor mange gange har vi ikke læst en jobbeskrivelse, hvor der står, at virksomheden søger en kreativ person? Det kan være frustrerende at læse for de personer, der ikke føler sig kreative nok.

Virksomhed

WeTeach

Adresse

Ceres Allé 7 3 3, 8000 Aarhus C

Webside

https://weteach.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 27. marts

Ny kursusportal tilbyder kreative online kurser for børn og voksne

I denne artikel kan du læse mere om, hvad det vil sige at være kreativ, og hvad du kan gøre, hvis du ikke er det.

Hvad vil det sige at være kreativ?

En kreativ person er en person, hvis kreative arbejde viser forestillingsevne og følsomhed. Normalt kan kreative personer lide at løse problemer og stille mange spørgsmål. Kreative personer tager sig tid til at tænke, og det hjælper blandt andet med en konstant udvikling.

Hvad hvis jeg ikke er kreativ?

Mennesker bliver ikke født kreative, men det er sandt, at nogle mennesker har nemmere ved at være kreative end andre. Det er ligesom, at nogle har nemmere ved sprog, mens andre er mere matematiske. Lige meget hvad, er kreativitet noget, man kan lære.

Kreativitet handler først og fremmest om mod. Derudover skal du tro på dig selv, og at du kan være kreativ. Hvis du tør fejle, forbedrer du din evne til at tænke ud ad boksen og at være kreativ. På samme tid styrker du din selvtillid og danner et bedre fundament for at være kreativ.

For at komme godt i gang anbefales det, at du vælger det håndværk, som du længe har drømt om at kunne mestre. Det kan eksempelvis være at tage gode billeder på ferien, male et flot maleri, hækle et fint tæppe og så videre.

Online kreative kurser

Du kan blandt andet styrke din kreativitet ved at kaste dig ud i online kurser på sider som WeTeach.dk. Dette er siden, hvor du kan lære at hækle, male, strikke, sy og meget mere.

Der findes for eksempel næsten ikke noget værre end at have købt et godt kamera og have det liggende uden at bruge det, hvis man har svært ved at mestre de mange forskellige funktioner. Hvis det er dit tilfælde, så kan du også finde et spændende fotokursus på siden.

De online kurser er en stor hjælp - især for dem med en travl hverdag. Normalt har vi så mange ting at se til, at vi ikke får gjort noget ved vores drøm om at blive god til at male, strikke, sy og så videre. Men nu kan du klare det hjemmefra.

Kreative kurser for børn

Den nye online portal byder også på kreative kurser for børn. Børn bruger ligesom mange voksne flere timer bag en skærm, og flere har mere interesse i at lære med en tablet i hånden i stedet for at sætte sig ned og læse en bog.

Siden byder blandt andet på et tegnekursus for børn med 22 videolektioner, hvor børnene kan lære at tegne flotte illustrationer. Her lærer børnene blandt andet at tegne superhelte, nisser, bamser og meget mere.