Business

At iklæde sig smukt og lækkert tøj er noget, alle har krav på – uanset størrelse.

Virksomhed

SJ Tekstil og Kunst

Adresse

Pinnebjergvej 5, 8620 Kjellerup

Telefon

+45 40 34 71 67

E-mail

Salg@sjtekstilogkunst.dk

Webside

https://www.sjtekstilogkunst.dk/default/

Annonce Virksomhedsprofil - 27. april

Moderigtigt tøj i alle størrelser

Med et stort udvalg af mange butikker og onlineshops, der tilbyder smart plus size tøj og plus size kjoler, er det muligt at finde noget for enhver smag.

Det handler om at føle sig tilpas

Når du har kurver og fylde på kroppen, kan det nogle gange være svært at finde tøj, som du synes sidder i skabet. Måske udbryder du et stort suk, hver gang du åbner døren til garderoben, fordi du ikke synes, at der er noget, du føler dig godt tilpas i. Og det er hamrende vigtigt.

Hvis du ikke føler dig behageligt til mode i dit outfit, så kan selv den smukkeste designerkjole ikke få dig til at stråle. Hvis du derimod researcher lidt på, hvordan man bedst klæder sig efter sin figur, så kan du både komme til at føle dig som en dronning og samtidig se knivskarp ud.

Klæd dig efter din figur

Der findes mange vejledninger og guides til, hvordan man bedst styler sit outfit i forhold til sin figur. Derfor kan det føles som lidt af en jungle at finde rundt i, hvad der nu bedst kan fremhæve netop din figur. Det er imidlertid muligt at komme med nogle konkrete bud på, hvordan du bedst kan klæde dig, hvis du er den heldige indehaver af en fyldig kvindekrop med kurver.

Stik imod hvad nogle måske tænker, kan det i flere tilfælde være oplagt at iklæde sig stramtsiddende tøj. Har du en fyldig timeglasfigur, kan denne understreges ved at tage stramt tøj på, som fremhæver din talje. Er der en del fylde på maven, kan det være en fordel at vælge tøj, som sidder løsere der og strammere omkring barmen. På den måde kan du camouflere maven og fremhæve brystpartiet.