Business

Du kender helt sikkert giganterne på mobiltelefonmarkedet: Navne som Apple, Samsung og Huawei vækker genklang og måske ligger der endda en model fra en af de tre største mobilproducenter i lige netop din lomme.

Virksomhed

Telmore

Webside

https://www.telmore.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. november

Mobil-opkomlingen OnePlus taler til danskernes snusfornuft

Men det bliver der muligvis ikke ved med. For i laget lige under de tre giganter kæmper en række skarpe og sultne mobilproducenter om forbrugernes gunst. Én af de mobilproducenter, der virkelig er begyndt at bide de store producenter i haserne er OnePlus.

Med en filosofi, der går på at lave lige så gode og højtydende mobiltelefoner som de helt store producenter - blot til en væsentlig lavere pris - er OnePlus for alvor ved at æde sig ind på mobilmarkedet. For det er ikke bare i Vendsyssel, at snusfornuft og mest-for-pengene mentaliteten trives. Det gør den faktisk over hele kloden.

På bare få år er det af samme grund lykkedes OnePlus at få godt fat i de forbrugere, der både er prisbevidste og kvalitetsbevidste.

OnePlus topmodeller til under 6000 kroner

Så hvor Apple og Samsungs sammenlignelige topmodeller ligger i et prisleje mellem 7000 og 11.000 kroner, ligger priserne på OnePlus’ topmodeller blot mellem 4700 og 5700 kroner.

Særligt de seneste flagskibsmodeller OnePlus 7T Pro, OnePlus 7T og OnePlus 6T har vundet roser for deres kvalitet og ydeevne i mangt en mobiltelefonanmeldelse.

Det er blandt andet telefonernes hurtige processorer og gode skærme, der tiltaler mange købere.

Lytter til brugerne og udvikler produkterne

Folkene bag Oneplus sætter en ære i at lytte til deres brugere og indarbejde deres kritik og ønsker i den konstante udvikling af produkterne.

Faktisk har OnePlus opbygget et stort fællesskab af fans og brugere, der deltager i pop-up events, deler millionvis af fotos på Instagram under hashtagget #shotononeplus og kommer med løbende feedback til nye produkter.

For eksempel er features som stabilisering af videokameraet og muligheden for at bruge selve skærmen som blitz til selfies gode eksempler på den brugerdrevne innovation af OnePlus mobiltelefoner.

OnePlus lavet af gamere - til gamere

Ingen tvivl om at mange brugerne af OnePlus mobiltelefoner er dedikerede, digitale indfødte. En del af OnePlus’ DNA udspringer da også af gamerkulturen, hvor devicens responstid og skærmens kvalitet er i højsædet.

Derfor har mobiltelefoner fra OnePlus en særlig gamermode, Fnatic, hvor telefonens performance er optimeret til gaming og e-sport.

Og når man er opslugt af gamingen, er det naturligvis forstyrrende at blive afbrudt af forskellige notifikationer fra diverse apps. Derfor er det i mobiltelefonerne fra OnePlus særligt nemt at slå alle app-notifikationer fra med et enkelt swipe.

De nye topmodeller fra OnePlus lader ikke de dyrere topmodeller fra Apple og Samsung noget tilbage at ønske. Både OnePlus 7T Pro og OnePlus 7T har således begge triple-kamera, full HD+ skærme med 90 Hz opdateringshastighed og kraftige batterier, der holder hele dagen og kan lades hurtigt op.

Vil du selv prøve at sammenligne OnePlus modeller med fx Samsungs og Apples, kan du gøre det her.