Business

Kan du huske for ti år siden, hvor det at finde en potentiel partner eller kæreste på nettet var forbundet med stigmatisering og måske til og med skam?

Virksomhed

Scor.dk

Adresse

Torvet 15, 4600 Køge

Telefon

7027 5959

E-mail

support@scor.dk

Webside

https://www.scor.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 2. april

Mindre stigmatiserende at finde partner på nettet

Sådan er det bestemt ikke mere. Det er efterhånden blevet så normaliseret at finde en kæreste eller partner online, at det ikke er kun blandt unge, men også blandt voksne og ældre mennesker.

Nogle platforme egner sig bedre end andre

Platforme som Tinder og Happn der hovedsageligt er dating apps på telefon og mobil, er måske bedre egnet for unge mennesker der er på jagt efter et uformelt forhold. For voksne er det måske mere relevant at se nærmere på datingsider der har fokus på at hjælpe voksne mennesker der gerne vil møde andre voksne. Det er en af årsagerne til, at dating på scor.dk er blevet så populært. Her kan man komme i kontakt med og date andre voksne, helt uden at blive dømt. Det er som sagt ikke nogen forskel længere, på om man møder nogen på nettet gennem Tinder eller Happn eller etablerede datingsider som scor.dk.

Mød nye mennesker

Det bliver ikke nemmere at møde nye mennesker når man bliver ældre. Når man er ung, er der mange der har en stor omgangskreds, og derfor er det også nemmere at møde nye mennesker. Når man bliver ældre, og voksen, så er det meget sværere at komme i kontakt med nye mennesker, fordi man tit er fanget i det samme sociale mennesker. Mange har måske haft det samme arbejde i mange år, og man går ikke så meget ud i byen og fester, eller andre anledninger, hvor man tit kan møde nye mennesker på en uformel måde. Det er noget af det der gør at online dating og dating på nettet er så genialt når det gælder dating for voksne . Vores online virkelighed, gør det faktisk også lidt sværere at møde folk i virkeligheden. Det er derfor det er så mange af os der møder andre mennesker på nettet i dag. Der findes også et meget større udvalg på nettet end det du lige bliver præsenteret for i din lokale Netto eller bodega, eller måske din arbejdsplads. Det er ikke så nemt at komme i kontakt med andre mennesker mere, og derfor er det en god ide at opsøge dating på nettet, hvis du måske er ensom, eller bare gerne vil finde en at dele hverdagen med.

Der er altså ikke noget voldsomt stigma mere at date og møde folk på nettet. Det er faktisk efterhånden blevet normen, og derfor er det heller ikke noget unormalt i, at du møder en kæreste eller potentiel partner på nettet, i stedet for i virkeligheden. Det er også svært at arrangere det perfekte møde i virkeligheden, det sker så sjældent, at det er meget bedre at tage sagen i egne hænder.