Business

Der er mange fordele i at have en rotorharve.

Virksomhed

DK-Tec

Adresse

Ærøvej 8, 5800 Nyborg

Telefon

66 12 82 22

E-mail

info@dk-tec.dk

Webside

https://www.dk-tec.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. marts

Mangler du en rotorharve til din traktor?

Står du med et projekt, hvor et større jordområde skal jævnes til et bestemt formål? Det kunne for eksempel være et stort og overdådigt blomsterbed, eller den køkkenhave, man altid har ønsket sig, og endelig har muligheden for at få anlagt.

Hos DK-TEC finder du et bredt udvalg af rotorhavre til gode priser og i god kvalitet velegnet til de mindre jordbehandlingsbehov. Med rotorharvernes arbejdsbredde fra 130 til 210 cm., er der garanti på, at du kan finde lige dén rotorharve, der passer perfekt til dit behov.

Hvad er en rotorharve?

En rotorharve er en maskine, som de fleste kender som et uundværligt redskab indenfor landbrug, når landmændenes jord skal pløjes. Men en rotorharve kan altså også være et nyttigt redskab i privaten, da de kan fås mindre og mere brugervenlige i størrelsen, hvor de dermed vil egne sig til de mindre jordbehandlingsbehov. Rotorharver til det mindre behov, har sine fordele som eksempelvis:

- De fås i forskellige størrelser, så de kan tilpasses lige netop dit behov

- Sikrer de jordens vedligeholdelse mere effektivt

- Sparer de dig for tid, når jorden skal klargøres til diverse formål

- Sikrer de højere jordkvalitet, da jordbehandlingen gøres mere jævn

Hvis du går med tankerne om at anskaffe en rotorharve uanset formål, så er det en praktisk investering. Da DK-TEC har et stort udvalg til fordelagtige priser, vil det være oplagt at overveje at finde din nye rotorharve her.

Hvorfor anskaffe sig en rotorhave?

Det bliver ikke nemmere at få bearbejdet sin jord end med en rotorharve, da en rotorharve, ligesom ordets antydning, roterer med knive og dermed udjævner jorden for diverse ukrudt. Knivrotationen vil give et mere effektivt resultat, fremfor hvis man vælger at klargøre jorden i hånden, da knivrotationen vil give et mere jævnt resultat. En rotorharve har altså sine mange fordele, når det kommer til udearbejde.