Business

Når man skal lægge et stærkt fundament eller opsætte en mur eller væg, så er der flere valgmuligheder i forhold til valg af sten.

Virksomhed

FC Beton

Adresse

Nibevej 151, 9200 Aalborg SV

Telefon

98 34 34 11

E-mail

salg@fc-beton.dk

Webside

https://www.fc-beton.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. august

Lecablokken giver en stærk og isolerende effekt

Man skal huske at vælge ud fra flere kriterier. Alt efter byggeprojektet, så kan disse kriterier variere. Som oftest skal man dog helst have fat i en type sten, der er utroligt holdbar. Derudover kan man finde sten med flere egenskaber, som eksempelvis Lecablokke. Lecablokke er en utroligt holdbar type sten, som let kan bruges til flere typer byggeprojekter.

Fordele ved lecablokke

Lecablokken har mange fordele, der gør den yderst god til anvendelse i forbindelse med opsætning af skillevægge og mure. Derudover kan den også bruges til at lave stærke og holdbare fundamenter. Lecablokken er et meget let produkt, og det har en yderst god holdbarhed samt isolerende egenskaber. Lecablokke er gode til at holde på varmen, og den holder på samme tid frost ude. Derudover er blokken utroligt stærk, så her er tale om en alsidig blok med mange gode egenskaber. Anvender man lecablokke, behøver man heller ikke frygte for svamp eller insektangreb, for blokken er nemlig produceret af uorganiske materialer.

Anvendelse af lecablokke

Grundet blokkens lave vægt, er det utroligt let at transportere lecablokke. Derfor behøver man heller ikke leje udstyr eller andre maskiner for at flytte disse blokke, når man har gang i et byggeprojekt. Lecablokkene kan flyttes ved håndkraft, og du kan allerede ved valg af disse spare en masse penge, fordi du skærer ned på transport- og udstyrsomkostninger.

Skal man anvende lecablokken til et byggeprojekt, så kan blokken anbefales til mange ting. Både vægge og mure klarer lecablokken uden problemer, men den er også særligt god til fundamenter og sokler.

Står du med et byggeprojekt og mangler en stærk og isolerende blok? Så kan du med fordel overveje lecablokke. Du kan eksempelvis bruge lecablokke til isoleret sokkel samt mange andre ting.