Business

Der findes kun få ting, der kan begejstre en bilentusiast som følelsen af at sætte sig i en spritny luksusbil, tænde for motoren og tage den første køretur.

Virksomhed

Scanleasing

Telefon

+45 70 20 69 25

Webside

https://scanleasing.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 11. november

Leasingbranchen vækster: Danskerne vil køre i de dyre biler

Desværre har det ikke altid være en luksus, som alle har råd til, for luksusbiler er også dyre. Der er dog sket noget de seneste år. Danskerne har fået øjnene op for de mange fordele, der er at hente ved at lease en bil, især de dyre biler. Det kan for eksempel mærkes hos Scanleasing, som i 2019 åbnede nye lokaler i hjertet af København. Her finder du alt fra leasing af Bentley og Jaguar til vw leasing i København.

Efter dyk i 2017 er leasing på vej op igen

I 2017 oplevede den danske leasingindustri et dyk grundet regeringens afgiftsændringer. Leasing af luksusbiler er dog på vej op igen. Faktisk viser en undersøgelse fra Danmarks Statistik, at der allerede i november 2018 var sket en fremgang i antallet af privatleasede biler sammenlignet med tallene i november 2017. I november 2018 blev der nemlig privatleaset 1.214 biler, mens der i november 2018 blev leaset 2.503 biler. Det er en fremgang på over 100 % i løbet af et år.

Endnu vildere er det, at der i det første kvartal af 2019 blev privatleaset hele 5.000 biler. Det er en utrolig fremgang på meget kort tid, og denne fremgang forventes kun at fortsætte i resten af 2019.

Fordele ved at lease din luksusbil

Luksusbiler er dyre, og derfor har det også længe været noget, som kun få danskere havde muligheden for at investere i. Muligheden for privatleasing har ændret på det, og det skyldes en lang række af fordele ved at lease frem for at købe. Nogle af fordelene er følgende:

- Du slipper for at lægge et stort engangsbeløb, som måske endda skal lånes i banken. I stedet kan du med leasing dele dine udgifter ud over flere måneder.

- Du får muligheden for at skifte bil oftere. Det er en stor fordel for dig, som elsker at køre i de nyeste biler, da du ved leasing har langt lettere ved at skifte bil. Det er også en fordel for dig, som ikke ved, hvordan din situation ser ud om tre til fem år.

- Du slipper som regel for store og uforudsete udgifter, da mange leasingaftaler inkluderer service.

Danmark leaser stadig mindre end mange andre

Selvom leasing fylder omkring 40 % af den samlede andel af registreringer af biler på et år, er mange andre lande stadig gladere for at lease. I Storbritannien er det for eksempel helt oppe på 70 %, og USA og Frankrig leaser også meget mere, end vi gør herhjemme. Det er blot endnu en indikation på, at leasingindustrien i Danmark sandsynligvis kun går én vej de næste år, og det er fremad.