Business

Der er ingen tvivl om, at tobak er sundhedsskadeligt.

Virksomhed

Elekcig AB

Adresse

Mäster Johansgatan 6, 21121 Malmö

Telefon

71 99 67 30

E-mail

info@elekcig.dk

Webside

https://www.elekcig.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. august

Kvit tobakken én gang for alle

Der er intet nyt under solen. Som alle ved er rygning skadeligt og yderst kræftfremkaldende. Derfor tyer flere og flere rygere til alternativer i håb om et endeligt rygestop. Læs godt med her hvor vi præsenterer danskernes foretrukne alternativer til rygning, og de fordele du får ved at smide smøgerne i skraldespanden.

Det vanedannende stof nikotin er årsagen til, at det er så svært at stoppe med at ryge. Men for at undgå de skadelige stoffer fra tobakken vælger flere at skifte til andre midler, hvor nikotin stadigvæk indgår. Eksempelvis flere forskellige e cigaretter, sugetabletter samt nikotinplastre- og tyggegummi. Ønsker man en meget mere alternativ behandling har akupunktur mod rygestop også vist sig effektivt for flere.

Det består e væske af

E cigaretter er populære til rygestop, selvom forskningen stikker i forskellige retninger. Det er nemlig ikke blevet klarlagt, hvorvidt e cigaretter har sundhedsmæssige konsekvenser ved længere tids brug. Før en e cigaret fungerer, skal den fyldes med en væske, der går under navnene e væske eller e juice. De forskellige typer e væske med smag består af forholdsvis få komponenter, men hovedsageligt vand, smagsaroma samt enten propylenglycol (PG) eller vegetabilsk glycerin (VG). PG kommes i e væsken med det formål at simulere det at ryge, men det kan give den bivirkning, at halsen føles tør. Nikotin optræder også i e væsken, men kun hvis det vælges til.

Det kan du se frem til med et rygestop

Selvom man har røget almindelige cigaretter i flere årtier, er det aldrig for sent at stoppe med at ryge. Tværtimod. Når du stopper med at ryge vil du nemlig næsten med det samme mærke en forbedring i din vejrtrækning, som især kommer dig til gode, når du er fysisk aktiv. Af andre fordele er forbedret ånde, lugtfrit tøj og flere penge mellem hænderne. Sagt med andre ord: der ingen undskyldninger for at blive ved med at ryge.

Nu er du forhåbentligt blevet lidt bedre klædt på til at gennemføre et rygestop én gang for alle.