Business

Du behøver ikke hoste op med alle pengene selv, hvis du vælger at købe en brugt bil af en privatperson.

Virksomhed

Bilhandel.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 6. november

Køb brugt bil med et forbrugslån

Der kan være mange penge at spare, hvis du køber bil af en privatperson. Du sparer bilforhandlerens fortjeneste, og prisen på bilen er altid til forhandling.

Udbuddet af biler er efterhånden meget stort takket være de mange online markedspladser som for eksempel Bilhandel.dk, så der er en væsentlig chance for at finde lige netop din drømmebil.

Men du har ikke de samme muligheder for afbetaling eller lån gennem bilforhandleren, som hvis du køber en brugt eller ny bil gennem dem. Og det kan være ærgerligt, hvis du forelsker dig i en bil, som du ikke har råd til at købe med de penge, du har stående på opsparingen.

Der findes dog mange muligheder for at låne penge af andre låneudbydere, så du kan realisere købet af den bil, som du er faldet for.

Og hvis du har en sund økonomi, kan under alle omstændigheder være en fordel at vælge et forbrugslån i stedet for et lån hos bilforhandleren. Forbrugslånene har en højere rente, men de har meget lave etableringsomkostninger, og de kan derfor vise sig at være billigere i længden.

Det kan dog være lidt af en jungle at navigere rundt i de mange forskellige forbrugslån, der findes.

Der er ofte meget stor forskel på renteomkostninger, årlige gebyrer og oprettelsesgebyrer, og der kan tit være mange ting skrevet med småt. Det er derfor en god idé altid at tjekke en prissammenligningsside eller spørge en professionel til råds, inden du etablerer et forbrugslån.