Business

Det tog hårdt på nogle af Danmarks børnefamilier, da regeringen blev tvunget til at lukke diverse arbejdspladser, samtidig med lukningen af de offentlige institutioner.

Virksomhed

Lydbogormen

Webside

https://lydbogormen.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. maj

I en tid hvor vi alle er hjemme

Forældrene gør nu deres allerbedste for, at de kan holde børnene underholdt, undervist og under opsyn; alt imens de også skal passe deres eget arbejde hjemmefra.

Vi er sammen om at støtte hinanden, så alle børnefamilier kan få deres nye hverdag til at spille.

Hvad gør vi nu, lille du

Familierne har nu været indendørs med børnene i flere uger, uden mulighed for at besøge resten af familien, tage i Zoologisk Have eller handle sammen i flok. Det giver anledning til at finde den kreative side frem, både hos voksne og børn, så I alle kan få noget sjov ud af den uretfærdige situation, verden står over for. I kan eksempelvis lave en skattejagt i haven med poster, der skal løses i fællesskab, eller I kan lave en konkurrence i limbo midt i stuen; det giver et smil på læben hos de fleste.

“Det er sundt at kede sig”

De fleste har hørt den sætning som barn, i en tid før digitaliseringen, og har med stor sandsynlighed rullet øjne af den i forsøget på at finde på noget at lave. Det slipper vi heldigvis for i dag, både sætningen og manglen på ting at lave; nu er det nemlig muligt at læse en bog for dine børn, helt uden selv at læse den, med lydbøger til børn i alle aldersgrupper.

Nostalgi når det er allerbedst

Hvis du gerne vil introducere dine børn for nogle af dine yndlings hovedpersoner, fra da du var barn, kan du med fordel vælge at sætte en lydbog på, som I kan tale sammen om. Du kan dele dine begejstringer, du har haft, i forbindelse med Emil fra Lønneberg eller Snøvsen, og på den måde holder I også liv i noget af skolearbejdet. Det er nemlig en oplagt mulighed for at tale analytisk omkring historien; hvad handlede historien om, hvem er hovedpersonen, hvordan blev historien fortalt af fortælleren.

Prøv jer frem, og se hvad der interesserer jeres børn, så kan I komme rigtig langt i denne yderst forvirrende periode.