Business

Der kan være mange fordele ved at vælge en sovesofa.

Virksomhed

Sleepzone

Telefon

+45 26 33 27 13

E-mail

kontakt@sleepzone.dk

Webside

https://sleepzone.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 19. februar

Hvorfor og hvornår er det smart at vælge sovesofa?

Når der skal investeres i noget nyt at sove på, vil de fleste nok gå ud og kigge på en almindelig seng til formålet. De færreste vil nok kigge på en sovesofa som det første. Men en sovesofa kan være smart og praktisk og samtidig have en god komfort.

Ideel løsning i tilfælde af pladsmangel

Sovesofaen er især et godt valg, hvis du bor et sted, hvor du ikke har uanede mængder af plads. Det kan for eksempel være, hvis du er studerende og bor i en etværelses lejlighed og har et brændende ønske om både at have en sofa og en seng. I så fald er en sovesofa en perfekt mulighed til at udnytte kvadratmeterne. Så kan du nemlig kombinere stue med soveværelse. Om dagen kan den være slået frem som en sofa, og om natten slår du den så ud som en seng. Det er også en god løsning, hvis du får gæster, og de ikke skal sidde i en seng.

En sovesofa er også ideelt til børneværelset, hvor der ikke er meget plads. Ved at slå sengen op til en sofa om dagen, giver derfor mere plads på værelset at lege på.

Den er også optimal til et gæsteværelse i tilfælde af, at du skulle få overnattende gæster, der kommer langvejs fra. En sovesofa er en god og pladsbesparende måde at opnå ekstra sovepladser.

Ingen kompromis med komfort

Nogen vil påstå, at man ikke kan opnå samme søvnkomfort ved en sovesofa, som man kan med en almindelig seng. Men det er ikke rigtigt. I dag er de fleste sovesofaer lavet i lige så høj kvalitet som almindelige senge er.

Hvis du skal bruge sovesofaen som den seng, du sover i til dagligt, kan du med fordel vælge en sovesofa med pocketfjedre/posefjedre. De kan nemlig sikre en høj søvnkomfort ligesom i en regulær seng.

Du kan læse flere tips om køb af din næste sovesofa på Sleepzone.