Business

I en stadig mere digitaliseret verden er det vigtigt, at du er til stede online, så brugerne kan finde dig og dine produkter.

Virksomhed

Malou Visuals

Adresse

Vækstfabrikken, Gammel Kongevej 11-14, 4. sal, 1610 København

Telefon

+45 70 40 09 43

E-mail

kontakt@malouvisuals.dk

Webside

https://malouvisuals.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. marts

Hvorfor få lavet en animationsvideo?

Hvis du ønsker at blive mere synlig online, så kan en animationsvideo være en god løsning. Med produktion af animationsvideo kan du nemlig forfine og styrke din online profil. Bliv klogere på animationsvideo her.

Hvad kan en animationsvideo?

I stedet for lange, tunge tekster på din hjemmeside kan en animationsvideo lette udtrykket og forståelsen gevaldigt. En animationsvideo er nemlig meget brugbart til at formidle viden om produkter, virksomhed eller værdier på en let spiselig måde. Det samme gælder i øvrigt andre former for videoer som eksempelvis en eventvideo til dit firma.

Folk er langt mere tilbøjelig til at se en video, der fortæller indgående om dine produkter, end de læser lange tekster. På få minutter kan en animationsvideo formidle det budskab, du ønsker, så brugerne forstår det. En animationsvideo kan derfor bruges på et utal af måder, hvad enten det er for at tiltrække kunder, nye samarbejdspartnere eller medarbejdere.

Hvor kan en animationsvideo bruges?

En animationsvideo er derfor et unikt led i din online positionering på markedet og hele din markedsføring. Det gode ved videoen er, at den kan bruges på mange forskellige platforme.

Det kan være på din hjemmeside, webshop, i et nyhedsbrev eller på sociale medier som Facebook, LinkedIn og Instagram, hvor videoer i langt højere grad tiltrækker opmærksomhed fra brugerne, end det er tilfældet med teksttunge opslag.

Er en animationsvideo dyr?

Det er meget forskelligt, hvad prisen på en animationsvideo er. Det afhænger først og fremmest af indholdet. Dog behøver det ikke koste en formue at få produceret en. Alligevel skal du være opmærksom på, at du bør få lavet en animationsvideo hos et professionelt mediebureau, der har stort kendskab til og erfaring med produktion af netop denne type video.

Får du lavet en uprofessionel video, fordi du vil spare penge, bliver det hurtigt en fiasko på nettet. Brugerne kan kende kvalitet, og er indholdet og produktionen ikke professionel, vil det afspejle dig som virksomhed – og så har du i sidste ende spildt penge på en video, der frem for at gavne i stedet kan give dig et blakket og uprofessionelt ry. Et mediebureau med ekspertise i animationsvideoer ved, hvordan grafik, lyd og manuskript skal sættes sammen for at opnå det bedste og mest professionelle udtryk.