Business

Har I mistet et familiemedlem og er I, i tvivl om, hvorvidt I skal benytte jer af en bedemand eller ej, kan I med fordel læse denne artikel, om hvad bedemandens opgaver er, og hvilke fordele der medfølger, hvis I vælger den rette bedemand.

Virksomhed

Bedemand Anita Olsson

Adresse

Odensegade 5, 9900 Frederikshavn

Telefon

+45 23 93 32 23

E-mail

anita@bedemandanitaolsson.dk

Webside

https://bedemandanitaolsson.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. februar

Hvorfor bruge en bedemand?

Hvad hjælper bedemanden med?

Bedemanden har en række af forskellige opgaver, som alt efter de pårørendes præferencer kan variere. Traditionelt set tager bedemanden sig af opgaver omhandlende påklædning af afdøde, kontakt til kirken og præsten, planlægning af højtideligheden, kørsel af afdøde og meget mere. Disse opgaver kan selvfølgelig variere, da nogle måske foretrækker selv at klæde afdøde på eller have den fulde kontakt til kirken.

Bedemanden løfter dog et stort ansvar fra jeres skuldre, og I skal derfor være forberedt på at have nok at se til, hvis I selv vil stå for alle opgaverne.

Fokusér på at sige farvel

Bedemanden varetager altså mange opgaver, som pårørende ellers selv skulle stå for. Benytter I jer af en bedemand, får I tid til at sige ordentlig farvel til den I har mistet og være sammen i en svær og hård tid. Denne periode skal ikke bruges på hårde og krævende arbejdsopgaver, da I senere hen kan fortryde, at tiden ikke blev brugt på at mindes afdøde med familie og bekendte.

Tryghed i en svær tid

Selvom I har en god fornemmelse omkring det at varetage de mange arbejdsopgaver selv, så kan tingene hurtigt ændre sig. Når vi mister en, som vi har kær, reagerer vi alle forskelligt. For nogle vil arbejdsopgaverne være en måde at få tankerne rettet mod noget andet, og for andre vil det være fuldstændig uoverskueligt. Mærk derfor efter, og tag beslutningen ud fra rationelle og realistiske overvejelser, da det kan påvirke pårørende i mange år frem.

Giv derfor jer selv muligheden og tiden til at sørge, så I får sagt ordentlig farvel til jeres kære.

Lokal bedemand i Sæby

Mangler I en bedemand i Sæby og omegn, kan I med fordel kontakte Bedemand Anita Olsson. Anita Olsson varetager både begravelser, bisættelser og borgerlige ceremonier, og kan derfor med sikkerhed også hjælpe jer og andre pårørende sikkert gennem en svær periode.