Business

Virksomhed

inspo.dk

Adresse

Svendborgvej 226, 5260 Odense S

Telefon

51976299

E-mail

info@inspo.dk

Webside

inspo.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 23. januar

Hvilke hjælpemidler må man bruge i gymnasiet?

Men ved du hvilke hjælpemidler, der findes på markedet og hvad der er lovligt? I den her artikel vil vi gennemgå alle de hjælpemidler, der findes på det danske marked.

1.De online selvhjælpstjenester

I Danmark findes der cirka 4-5 online selvhjælpstjenester. Ved disse hjemmesider kan du finde hjælp til dine hjemmeafleveringer, finde noter og guides. F.eks. ved inspo.dk kan du finde et hav af forskellige færdige hjemmeafleveringer, hvor opgaven allerede er afleveret og du kan se, hvilken karakter opgaven har fået. Formålet med inspo.dk er, at du kan finde inspiration ved at se, hvordan andre har skrevet opgaven.

Her kan du blive inspireret og få en bedre ide om, hvordan opgaven skal opbygges, hvordan sproget og stilen skal være. Inspo har også et kæmpe udvalg af noter, som du kan bruge til at opsummere og få et indblik i hvilke emner og begreber der er vigtigt at have styr på indenfor dette fag.

Ved en hjemmeside som inspo.dk er det ikke meningen, at du skal kopiere eller plagiere. Formålet med hjemmesiden er udelukkende at inspirere. Inspo koster et mindre månedligt beløb om måneden, hvilket er overkommelig for de fleste gymnasieelever.

Metoden er

2.En mentor

En lektiehjælper kan være en rigtig god ide, hvis du har store udfordringer indenfor et bestemt emne eller fag. Særligt hvis dine forældre eller venner ikke kan hjælpe dig, så er du nødsaget til at hente hjælp udefra. Selvom det kan blive lidt en dyr fornøjelse at få ekstern hjælp, så kan pengene være godt givet ud.

En mentor har en masse erfaring indenfor formidling og kommunikation og kan hurtigt spotte, hvor du har udfordringer og kan give dig en faglig hjælp, som du ikke kan finde andre steder. Du kan finde en mentor ved at Google dig frem eller spørge dine venner eller dit gymnasie.

3.Den uartige løsning

De to ovenstående hjælpemidler er lovlige, hvor denne metode er ulovlig. Den uartige løsning er nemlig at finde nogle, der kan skrive din opgave for dig. Der findes faktisk nogle virksomheder i Google, som tilbyder denne ydelse.

For et par år siden blev det strengt ulovligt at udføre denne type ydelse, men hvis du søger længe nok, så kan du helt sikkert finde firmaer, der tilbyder ydelserne. Du kan dog få fingrene i klemme hos gymnasiet, hvis du bliver opdaget, hvilket kan resultere i en bortvisning.