Business

Mange finder det uoverskueligt at finde rundt i udvalget af forsikringer. Hvilke bør man have? Og hvilke er mindre nødvendige? Uanset hvor du befinder dig, er der risiko for, at der kan ske ulykker, og der kan en forsikring komme dig til gode.

Virksomhed

NEXT Forsikring

Adresse

Danmarksvej 26, 8660 Skanderborg

E-mail

mail@next.dk

Webside

https://next.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 23. januar

Hvilke forsikringer skal jeg have? Få svaret her

I dette indlæg finder du en række råd til, hvilke forsikringer du som minimum bør have. Det gælder uanset hvor i landet, du er bosat, eller hvad dit job er.

En indboforsikring dækker dine egne ting

Uanset om du bor i en lejebolig eller i egen bolig, så bør du have en indboforsikring. Den dækker eventuelle skader på dine ting. Skulle der eksempelvis opstå brand, vandskade eller indbrud i dit hjem, er du dækket af din indboforsikring. Uden forsikringen skal du selv betale for eventuelle skader.

Når du køber en indboforsikring, er der nogle overvejelser, du bør gøre dig, således at du forsikres for den rigtige sum i forhold til værdien af dine ting. Først og fremmest skal du have en idé om, hvor meget dine ting er værd. Derudover bør du overveje, om du har nogle ting af særlig værdi, såsom smykker, en cykel eller samlinger. Du bør derfor jævnligt opdatere din indboforsikring, så den passer til de værdier, du har i dit hjem.

En ansvarsforsikring som en del af indboforsikringen

Udover en indboforsikring anbefales det også, at du anskaffer dig en ansvarsforsikring. Dog er ansvarsforsikringen typisk tilknyttet indboforsikringen. Denne forsikring dækker dig, hvis du på en eller anden vis skulle komme til at gøre skade på andre mennesker. Det kan være, du kommer til at cykle ind i en fodgænger, som uheldigvis vælter og får en skade på tænderne. I dette tilfælde vil ansvarsforsikringen dække tandlægeregningen, hvilket ikke er gældende, hvis ikke du er forsikret.

Det er altså vigtigt at have en ansvarsforsikring, idet du ellers kan risikere at skulle afdrage resten af livet, hvis du ved et uheld skulle forvolde alvorlig skade på et andet menneske.

En ulykkesforsikring dækker skader på kroppen efter ulykke

En ulykkesforsikring er ligeledes en forsikring, der er rar at have, hvis uheldet skulle være ude. Denne forsikring er din sikkerhed, hvis du får en varig skade i forbindelse med en ulykke. Har du denne type forsikring, er du sikker på at kunne få erstatning i form af et engangsbeløb til fri afbenyttelse. Det gælder også, selvom det ikke er en person, der er skyld i, at du kommer til skade.

Forsikringen dækker varige skader på kroppen med en vis alvorlighed. Det kunne eksempelvis være manglende funktion i dele af kroppen.

Her er det afgørende, hvor meget du vil betale i forsikringssum. Medtænk desuden, om du dyrker en form for ekstremsport som eksempelvis klatring eller faldskærmsudspring, da det ofte kræver en udvidelse af forsikringen.

Find et forsikringsselskab, der matcher dine behov

Mangler du nogle af ovenstående forsikringer, er det en god idé, at du anskaffer dig dem hurtigst muligt. Du kan aldrig vide, hvornår der opstår uheldige eller alvorlige situationer. NEXT er et forsikringsselskab, der tilbyder billige, men gode forsikringer. Læs mere om dette forsikringsselskab ved at følge linket.