Business

Det smukke Nordjylland, og herunder særligt Hjørring Kommune og omegn, kan nu noget.

Virksomhed

engelbert strauss ApS

Telefon

70 20 91 18

E-mail

info@engelbert-strauss.dk

Webside

https://www.engelbert-strauss.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 18. april

Hjørring: en pulserende by i vækst, og hvordan dette kan gavne dig

Dette viser sig også i en rapport, der fortæller, at særligt detailhandlen klarer sig godt i Hjørring. Og ikke nok med det, så er det generelt tydeligt, at området er præget af vækst og nye byggeriprojekter. Heraf blandt gennem opførselen af tre nye spahuse ved Skallerup Seaside Resort, er du en del af nogle af de nye projekter i området? Så kan vi varmt anbefale dig at læse med.

Byggeprojekter og vigtigheden af det rigtig sikkerhedsudstyr

Arbejder du til dagligt som håndværker, så vil ovenstående informationer bestemt være noget, der vækker stor begejstring hos dig og din arbejdsplads, og dette er med god grund. Når du arbejder inden for byggebranchen eller blot har kendskab til denne, vil du også have en indsigt i, hvor vigtigt det er, at der styr på arbejdstøjet, værktøjet og det helt rigtige sikkerhedsudstyr. Vi kender alle til vendingen ”Safety first”, og bruger den gerne i forskellige sammenhænge. Og hos håndværkere har den en særlig stor betydning.

Et sikkert fysisk arbejdsmiljø er nemlig livsnødvendigt på en byggeplads, hvorfor valget af det rigtige arbejdstøj og sikkerhedsudstyr er væsentligt for dig og din arbejdsplads.

Med et sikkert arbejdsmiljø, er der større chance for, at I kan undgå uheldige situationer og farer, der somme tider kan følge med arbejdet som håndværker. Står I derfor i en situation, hvor I overvejer at skifte leverandør af sikkerhedsudstyr, så kan det være, at den tyske virksomhed engelbert strauss tilbyder de løsninger, som I måtte have brug for. Alle medarbejdere vil med stor sandsynlighed sætte pris på, at der lægges stor vægt på sikkerhed og tryghed i det daglige arbejde, hvor håndteringen af skarpe værktøjer og tunge maskiner tit er årsagen til en række forskellige arbejdsulykker.

engelbert strauss er altså en tysk virksomhed og blandt de førende på markedet, når det kommer til workwear og andet sikkerhedsudstyr samt værktøj. De tilbyder både udstyr til privat og erhverv. Virksomheden tilbyder deres kunder et bred sortiment af produkter, og lægger stort vægt på, at løsningerne skal tilpasses den enkelte kundes behov.

Arbejdstøjet er vigtigt

Arbejdstøjet er desuden sikkerhedsgodkendt, og deres udvalg af blandt andet robuste skærebukser er vældig imponerende. Ikke nok med, at deres arbejdstøj er af høj kvalitet, så går virksomheden engelbert strauss også meget op i, at deres arbejdstøj har et sportsligt udtryk, der lever op til tidens trends, vi ser i gadebilledet. I den forbindelse har de en række forskellige kollektioner med forskellige udtryk, så alle kan finde noget, der netop passer til deres medarbejdere og arbejdsplads.

Når det kommer til arbejdsbeskyttelse, er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad engelbert strauss tilbyder. Hvad enten du har brug for åndedrætsværn, øjenbeskyttelse eller hovedbeskyttelse, så kan du være sikker på, at de kan levere det til dig. Yderligere tilbyder engelbert strauss også deres kunder et stort udvalg af driftsmidler, herunder blandt andet pensler, byggetilbehør samt rengøringsartikler, der kan blive relevante for håndværkere.

Det er naturligvis en individuel sag, hvad der er behov for af udstyr på byggeprojekter.

Det er derfor muligt at bestille et gratis katalog via virksomhedens hjemmeside, hvor du har mulighed for at skabe dig et overblik over, de produktmuligheder du har, så du kan vælge netop det arbejdstøj og sikkerhedsudstyr, som passer bedst til dine medarbejdere og arbejdsplads.